Напишете дума/думи за търсене

3 креативни начина да украсите стените си с чинии

Използването на чинии за декорация на стени се превръща в огромна тенденция в декора на дома, но тя не е нещо ново.

Преоткриването на декоративни чинии за стените на дома ни изглежда чудесен начин да използваме творческата си страна. Стените не са само за окачване на картини. Оставете въображението си да лети свободно и създавайте прекрасни неща. Кажете сбогом на скучните стени.

1. Материали за чинии
Независимо дали ще ги използвате на открито или на закрито, използвайте керамика. Чиниите от този материал са едни от най-красивите опции, като същевременно издържат най-дълго време.
Разбира се, може да изберете дървени, стъклени или медни плочи, които да придадат специален стил на вашия дом.

2. Геометрични фигури

Имате много възможности за декориране на чинии. Може да създавате геометрични фигури, да ги подредите в триъгълник, правоъгълник или дори диамант. Звучи малко странно, но крайният резултат е зашеметяващ.
С тази идея може да играете с цвят, размер и форма, както да събирате съдовете заедно или да ги раздалечите малко. Когато ги окачвате, няма правила. Ако вашият дом е решен в шаби шик или винтидж стил, тази идея за стена ще бъде идеална.

3. Подреждане по цвят и размер
Друга идея за оформление се фокусира върху размера. Може да подредите по-големите чинии отгоре и да използвате по-малки чинии, докато слизате към пода, като използвате най-миниатюрните чинии отдолу. Или обратното. Може дори да ги окачите всички заедно, без определен ред.

Друга идея е да ги подредите по цвят. Може да използвате тъмни цветове и да създадете някакъв контраст, като ги смесите с по-светли. Или ако харесвате много цветове у дома, може да опитате да използвате ярко оцветени чинии.
Ако имате стена у дома, която отчаяно се нуждае от нещо различно, чиниите са това, от което се нуждаете. Убедете се сами!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X