Напишете дума/думи за търсене

4 съблазнителни вида бельо за вашия гардероб

Искате ли да събудите сетивата си чрез най-красивото секси бельо? Избирайки правилно, ще имате възможност да стоплите дори най-студените зимни нощи. Така че дайте воля на въображението си, разгледайте категориите със секси бельо и открийте това, което ще запали чаршафите ви. Не забравяйте, че може да бъдете толкова нежни или толкова провокативни, колкото си поискате!

Корсети

Корсетът е олицетворение на сексапила. Корсетите са изработени така, че да подчертават силуета и извивките ви. Има хиляди модели, цветове и кройки, от които може да избирате. За да подчертаете леко естествените си форми, изберете модел с неподплатени чашки от тюл или дантела. Така ще имате един горещ прозиращ ефект, който несъмнено ще развълнува партньора ви. За да изваете закръглено и неустоимо деколте, заложете на по-твърд модел с подплатени чашки и банели. Той може да бъде изработен от лъскав сатен например. С еротичния корсет със сигурност ще спечелите любимия.

Жартиери

Какво първо изниква в съзнанието ви, когато чуете израза „еротично бельо“? Жартиери, разбира се! Несъмнено жартиерите са символ на сексапила. Те са един от съблазнителните елементи, които присъстват в почти всяка еротична визия. Може да ги комбинирате както със сет от сутиен и бикини, така и с нощници и корсети. Задължително трябва да имате поне един чифт черни жартиери и жартиерен колан. Просто ей така – за разкош.

Прашки

Ако искате да покажете задните си части по най-чувствения начин, изберете прашки. Те са дискретни и обгръщат дупето по възможно най-апетитния начин. Памучни или дантелени, със сложни орнаменти или с изчистен дизайн, прашките са фантазията на всеки мъж. Те, също като жартиерите, могат да бъдат комбинирани с почти всички видове еротично бельо. Носете съблазнителни прашки и направете впечатление, разпалвайки пламъка на еротиката.

Еротични бодита

Несъмнено съблазнителните бодита могат да събудят желанието у всеки мъж. Чувственото боди е удобно и обгръща извивките на жената по начин, който я ласкае и я кара да се чувства страхотно. Изберете боди с дантела или тюл, които предизвикват интерес и добавят отличителна текстура за още по-голямо удоволствие. Класическите цветове, а именно черното и червеното, разкрасяват всяка жена, независимо от нейните черти. Изберете боди, с долна част тип „прашки“. Така ще подчертаете както горната част на тялото си, така и долната, защото този тип боди ще удължи краката ви визуално. Разнообразието от цветове и дизайни е наистина огромно, но ние сме сигурни, че когато видите правилния модел за вас, ще го познаете.

Горещото съблазнително бельо винаги е добра идея. То може да подобри настроението и самочувствието на всяка дама. Просто трябва да бъде подбрано правилно, така че освен красиво, да бъде и удобно.

X