Напишете дума/думи за търсене

Основната причина за нещастието според зодията ни

Знаете ли, че вашият зодиакален знак може да е причината за вашето нещастие?

Планетите не искат никой от нас да бъде нещастен. Но понякога нашите собствени личностни черти ни водят към ямата на това усещане.
Не знаем кой е правилният път или сме склонни да се самозабравяме по пътя. Така или иначе, ние ставаме тъжни, защото животът не се оказва такъв, какъвто сме си мислили, че ще бъде.

Астрологията идва на помощ и вече може да разберем какво нещастие ни измъчва според нашите зодии.

Помнете обаче, че депресията и това да си нещастен не е едно и също. Нещастието може да изчезне в рамките на един или два дни, но депресията продължава дълго време. Ако сте депресирани, може да се нуждаете от терапия, лекарства или и двете.

Овен
Това, че не се напрягате е причината да сте толкова нещастни. Обичате рутината и смятате, че това е най-доброто нещо за вас. Но отвътре знаете, че не се получава. Ако не внесете никаква промяна в живота си, тогава може би ще стане по-лошо. Така че излезте от зоната си на комфорт. Не забравяйте, че животът започва извън нея.

Телец
Опитвате се да контролирате всичко, включително хората, въпреки че има някои неща в живота, които не може да контролирате. Опитвайки се да накарате хората да мислят по вашия начин, вие просто проправяте пътя към провала. Освен това изразходвате половината от енергията и способностите си в опити да контролирате другите и губите по-голямата част от времето си в това. Така че отпуснете се и се справете с всичко, което имате, вместо да се опитвате да контролирате всичко.

Близнаци
Няма нищо лошо в това да бъдеш социален, но когато прекалиш, тогава нещата започват да се влошават. Вече имате този страх от изпускане на събития и затова правите всичко възможно да посещавате партита и социални събития, които просто ще ви изтощят. Отделете малко време, останете вкъщи и се опитайте да се отпуснете. Ще направи чудеса.

Рак
Престанете да се опитвате да бъдете светци. Да бъдете съпричастни, е сбъркана концепция за вас - давате твърде много. Но проблемът е, че когато раздавате толкова много, не успявате да запазите част за себе си и така оставате без нищо. Няма съмнение, че когато се справяте с толкова много емоции, ще се почувствате претоварени, което причинява нещастие. Но се опитайте да насочите част от своята съпричастност към себе си. Помогнете на себе си и след това може да опитате да помогнете на другите. И не помагайте на всички – не всеки го заслужава.

Лъв
Въпреки че имате своята лъвска гордост, вие все още се притеснявате какво могат да мислят другите за вас. Когато непрекъснато се тревожите за околните и какви са техните мисли, това оказва огромен натиск върху вас. Трябва да сте честни и искрени, но ако винаги се занимавате с живота си, опитвайки се да впечатлите другите, как ще бъдете ВИЕ? Приемете себе си такъв, какъвто сте и покажете на света.

Дева
Винаги се опитвате да запазите всичко в себе си. Винаги сте искали перфектен живот и бихте искали да запазите имиджа си на перфекционист. Резултатът: не се изразявате правилно. Това ще ви държи под много стрес и докато продължавате да потискате емоциите си, в крайна сметка ще ви направи апатични. Обичате да помагате на хората и вашите приятели също искат да помогнат – така че защо да не приемете тяхната помощ?

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X