Напишете дума/думи за търсене

Лъжите, които мъжете казват най-често

Не искам да обиждам никого, но според проучване, проведено в Обединеното кралство, мъжете лъжат три пъти повече от жените и лъжат особено представителките на нежния пол. Защо е това?

Някои експерти твърдят, че е за да впечатлят противоположния пол. Други казват, че е за да не нараняват чувствата си. Трети заявяват, че това се дължи на страх, несигурност, изневяра или дори да накарат жена да прави секс с тях.

Кои обаче са най-честите лъжи, които изричат?

1. Не съм женен/нямам приятелка. Всъщност много жени в съществуващи връзки изведнъж откриват, че партньорът им всъщност е семеен или е ангажиран в други романтични отношения.

2. Ти си единствената жена, с която съм правил това. Казва това, за да ви впечатли или защото просто не помни? Какъвто и да е отговорът, каквато и да е истината, мъжете обикновено признават това само след като са изпили твърде много алкохол.

3. Имах проблем с колата. Със сигурност изглежда, че това е по-лесно, отколкото да се налага да се дават други обяснения.

4. Никога не бих те наранил. Едно е да кажеш нещо, друго е да го докажеш с действия.

5. Излязох с нея, но нищо не се случи. Не това ви каза приятелката ви, която ги е видяла заедно в бара.

6. Гледам на нея само като на приятел. Преведено, той е привлечен от нея.

7. Тя е просто колега. Колко връзки се разпадат благодарение на колеги?

8. Ще ти се обадя утре. След това, ако случайно ги срещнете на улицата, те ви казват „Загубих номера ти“. Това наистина е просто учтив начин да ви кажа, че той не се интересува от вас. Ако се интересуваше, щеше да ви уведоми.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X