Напишете дума/думи за търсене

Мъжете губят 1 г. от живота си в зяпане на жени и още интересни факти за тях

Има толкова много неща, които все още са ни неясни за мъжете.

Знаете ли, че те лъжат два пъти повече от жените и че когато сънуват кошмари, сънищата им приличат на филми за апокалиптични бедствия.

Представяме ви 9 интересни факта за господата, които най-вероятно са ви убегнали.

1. Харесват жени с нормално тегло

Противно на общоприетия модел за красота, мъжете предпочитат жената до тях да има здрав вид, а да не прилича на ходещ скелет. Те харесват дами с приятно оформени мускули и със приятно закръглени задни части.

2. Държат палците си на колана, когато искат да привлекат женско внимание

Когато искат да накарат една жена да погледне към тях, господата неволно слагат палците на ръцете си в колана. Благодарение на тази поза те демонстрират, че са силни и че са смели.

Подобен ритуал се е наблюдавал в древността, когато не е имало нито колани, а мъжете са ходили с препаски. Господата се опитвали да спечелят женат, сочейки с пръсти техните слабини. В днешно време този жест се смята за неприличен, но съгласете се, че когато мъжът забоде палци в колана, той несъзнателно отново насочва погледа на жената към гениталиите си.

3. Предпочитат да получават комплименти от други мъже

Не че няма да хареса на силната ви половинка някоя друга добра дума за външния вид или за повишението в работата, но мъжете предпочитат хвалби от представители на собствения си пол. Това е така, защото засилва самоувереността и помпа егото им.

4. Създават приятелства чрез интересите си

Докато жената формира приятелство с друга жена най-вече на емоционална основа, господата стават приятели с други мъже заради общите си интереси. Независимо дали става дума за спорт, коли, покер и прочие хобита.

5. Ядат двойно повече, когато са в женска компания

Може да звучи странно, но проучваният сочат, че когато мъж е в компанията на жена, той изяжда 93 процента повече пица и 86 процента повече салата, отколкото когато е в мъжка компания. Това се дължи на желанието на господата да впечатлят жените. Звучи смешно, но когато инстинктите говорят...

6. Предпочитат по-свободни дрехи с напредването на възрастта

Дрехите, които носим, влияят на начина, по който се чувстваме. Разбира се, одеждите влияят и на начина, по който околните ни възприемат. Затова мъжът се чувства най-уверено в костюм, когато е на бизнес среща.

Въпреки това с течение на годините предпочитанията към дрехите се сменят. Младите мъже обичат да носят тесни панталони и шорти, докато по-възрастните предпочитат по-широките модели.

7. Количеството алкохол, което изпива един мъж, до голяма степен от коефициента му на интелигентност

Учени от Института Каролинка в Стокхолм правят проучване сред 50 хиляди шведи въз основа на техния коефициент на интелигентност и алкохолните им навици. Оказало се, че мъжете с по-ниско IQ консумирали повече спиртни напитки. Освен това по-често страдали от емоционални проблеми.

8. Лъжат два пъти повече от жените

Средностатистическият мъж лъже колежите, шефа или партньора си 6 пъти на ден, докато жените го правят само 3 пъти. Това твърдение се базира на проучване, направено от филмовото студио 20th Century Fox Home Entertainment през 2009, като част от подготовката на сериала „Излъжи ме“.

Най-честата фраза, с която мъжете лъжат, е: „Всичко е наред. Добре съм.“

9. Губят една година от живота си в зяпане на жени

Един мъж прекарва около 43 минути на ден в зяпане на 10 различни жени. Това прави средно по 259 часа, или почти 11 дни на година. В резултат на това господата на възраст между 18 и 50 прекарват 11 месеца и 11 дни във визуално възхищение спрямо дамите.

Жените прекарват в мъжко съзерцание само 20 минути на ден, а в периода между 18 и 50 сумарно те губят 6 месеца за тази дейност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X