Напишете дума/думи за търсене

Как да се подготвим за един звезден Свети Валентин Според зодията

Какво да подаря за Свети Валентин? За повечето от нас въпросът вече тегне със страшна сила и от отговора му зависи толкова много – подаръкът да не се изтълкува неправилно, да е едновременно съобразен с човека, но и с повода, да е нещо, което се помни… Изглежда доста сложна задача и като при повечето от този тип, се изкушаваме да обърнем поглед към звездите за съвет и насока. А eMAG вече имат готова специална селекция с множество подходящи продукти, така че лесно и бързо да се подготвим за празника, след като се вдъхновим, и то с чудесни оферти.

Ето и какви са най-подходящите подаръци за него и нея според зодията.

ОВЕН

Огнените Овни обичат екшъна и приключенията, ярките цветове и предизвикателствата. Той със сигурност ще се зарадва на подарък за зимните му спортни приключения, а тя – на смела червена чанта.

ТЕЛЕЦ

С добра храна или хубава бутилка вино няма как да не приласкаете Телеца. И дамите, и господата от тази зодия ще оценят подобаващо красива подаръчна кошница с бутилка и шоколад, които да споделят с любимите си хора.

БЛИЗНАЦИ

Стойте далеч от традиционните подаръци като букет рози и заложете на непреодолимото им желание да общуват, да се забавляват и да се похвалят. Смарттелефон или аксесоар за някое от устройствата им ще накара да светнат от удоволствие.

РАК

Ако някой разбира истинския дух на Св. Валентин, то това са сантименталните Раци. Тя ще се разчувства от плюшена играчка, а той би приел за свръхромантично нещо, с което да направи дома още по-уютен, като например комплект инструменти.

ЛЪВ

Златни, сияещи, великолепни и винаги, ама винаги в центъра на вниманието. Това са Лъвовете, които очакват подобаващи на персоните им подаръци. Бижута или поне златна роза за дамите и златен часовник за господата, на които разбира се трябва да се възхитите как им стоят – това е очакваният сценарий за празника на любовта при тях.

ДЕВА

Практичните и прецизни Деви са един от най-трудните знаци, на които да се угоди с подарък. Той трябва да е полезен, а не просто красив или романтичен, като например кана за филтриране на вода или комплект тигани.

ВЕЗНИ

Везните са много романтични, но не обичат показността. Елегантен шал за нея или изчистен колан за него ще им дадат простор да комбинират с красивите дрехи, които сами са си избрали, и ще се почувстват поласкани, без да парадират.

СКОРПИОН

Страстните Скорпиони въплъщават чувствената страна на празника. Дамите абсолютно очакват предизвикателно бельо, а господата ще се зарадват на черни очила, подчертаващи мистериозната им природа.

СТРЕЛЕЦ

Никой не обича да пътува повече от представителите на зодия Стрелец. Те ще останат наистина вдъхновени, ако им подарите комплект куфари или друг подходящ за приключения на нови места аксесоар.

КОЗИРОГ

Козирозите често са наричани работохолици, но според тях или си свършваш добре задачите, или въобще не трябва да се захващаш с тях. Всичко, което ще им помогне да са по-ефективни и да се чувстват комфортно на работното си място, като например добра периферия, ще бъде прието с удоволствие.

ВОДОЛЕЙ

Ексцентрични и нестандартни, в същото време Водолеите харесват новите технологии и особено смартджаджите, които ги карат да се чувстват като герои на Sci-Fi роман – фитнес гривна или смартчасовник ще е перфектен подарък за тях.

РИБИ

Те са духовни, сантиментални и медиативни. Красиво спално бельо, аромадифузер или ароматни свещи ще са в абсолютен синхрон с настройката им за Свети Валентин.

 Е, вече знаете какво съветват звездите. За останалото в eMAG има оферти на продукти за всеки вкус и истински находки, а и пазаруването от платформата идва с вече добре познатите предимства на електронната търговия: удобно и лесно поръчване, където и да се намираме и по всяко време, различни опции за плащане, включително и разсрочено, възможности за сигурна и бърза удобна до вкъщи или над 3000 точки в страната – куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG.

  • Ключови думи:
X