Напишете дума/думи за търсене

Как да разберем астрологичната си карта за 5 минути?

Независимо дали проверявате хороскопа си всеки ден или въртите очи към онзи приятел, който обвинява всичко за ретроградния Меркурий, нека си признаем - всички сме малко заинтригувани от цялата работа с астрологията.
Как да разберем своята рождена карта според звездите с тези шест лесни стъпки?

1. Изчислете вашата карта онлайн
Някога астролозите използвали сложни формули за изчисляване на диаграма. Но днес имаме интернет. Всичко, което трябва да знаем, е датата, мястото и в идеалния случай времето (с точност до час и минути), в което сме родени. Но ако не знаете времето си на раждане, няма проблем - все още може да получите достъп до много информация за себе си.

2. Кажете „Здравей“ на вас. Виждате ли кръга в центъра? Това сте вие
В действителната Слънчева система планетите се въртят около Слънцето. Но в астрологията трябва да седнем в центъра на Вселената и вашата рождена карта е като моментна снимка на небето в точния момент на вашето раждане.

3. Следвайте знаците
Разделена на 12 секции по вътрешната обиколка е всяка зодия.
Всяка карта, а следователно и всеки от нас, съдържа всички знаци и в астрологията те представляват различните части на нашата личност.


4. Обиколете домовете

Ако имате времето на раждането си, ще видите, че външният пръстен на диаграмата също е разделен на 12 секции с цифри. (Ако времето ви на раждане е неизвестно, пръстенът остава празен.) Това са различните „домове“ на вашата диаграма и всеки номериран дом отговаря на област от живота (т.е. работа, здраве, взаимоотношения и т.н.). Например трети дом управлява комуникацията, четвъртият дом е на семейството, а петият дом е на творчество и себеизразяване.

5. На коя планета сте? Цветните символи от външната страна на диаграмата представляват различните планети и небесни тела на Слънчевата система и ще видите, че всеки от тях има линия, която ги поставя в различен дом и следователно знаци. Планетите представляват вашата мотивация в живота, като дома, в който седят, дава улики как вие насочвате тази мотивация. Например Меркурий управлява идеите.

6. Забавната част - тълкуване
Погледнете чертите, свързани с всека дом, знак и планета, и начинът, по който те работят заедно в различните комбинации, показани на вашата диаграма. Например, ако Луната (емоции, нужди) е седми дом на връзките и знакът на Стрелец (пътуване), бихте могли да тълкувате, че имате нужда от известна степен на свобода във връзките си, за да изследвате и виждате света.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X