Напишете дума/думи за търсене

Психологическият трик, който разкрива какво подсъзнателно мислят приятелите ни за нас

Лесно е да се предположи, че всички наши приятели имат високо мнение за нас, след като са избрали да бъдат свързани с нас и да присъстват в живота ни. До известна степен това е вярно.
Приятелите обаче също могат да имат дълбоко вкоренени мнения за това кои сме, за които дори те не знаят.

За да разберете как наистина се чувстват те, използвайте този бърз психологически тест.
Всичко, което трябва да направите, е да изпратете съобщение до някой от вашите приятели с въпроса: „Ако бях цвят, какъв щях да бъда?“

Какво означава, ако вашият приятел каже жълто
Ако първият цвят, който му идва на ума е този, тогава вашият приятел вярва, че сте лоялен, весел и като цяло позитивен човек.

Какво означава, ако вашият приятел каже червено
Това може да означава, че той ви смята за манипулативен. Може да се наложи да се гмурнете по-дълбоко, за да разберете защо е така.

Какво означава, ако вашият приятел каже синьо

Синьото е добър цвят. Вие сте спонтанни, което прави общуването с вас забавно. Вашият приятел също вярва, че цените високо приятелството, което споделяте двамата.

Какво означава, ако приятелят ви каже розово
Да си привързан към розовия цвят, е нож с две остриета. Вашият приятел обича вашата личност, но не мисли, че сте „най-острият инструмент в чекмеджето”. Намира ви за леко отнесен.


Какво означава, ако вашият приятел каже лилаво
Лилавото показва, че той може да разчита на вас, когато е необходимо. Приятелят ви също ви намира за добър съветник.

Какво означава, ако вашият приятел каже черно
Ако черният цвят му идва наум, когато вашият приятел мисли за вас, трябва да се чувствате специални. Това означава, че той има по-тясна и по-дълбока връзка с вас, отколкото с повечето хора.

Какво означава, ако вашият приятел каже зелено
Зеленият цвят представлява безгрижен човек. Това обаче също означава, че вашият приятел ви намира за небрежен. Но той не смята тази характеристика за отрицателна, а й се възхищава.

Какво означава, ако вашият приятел е каже бяло
Този избор означава, че човекът срещу вас ви мисли за празно платно. Той ви намира за скучни и също така смята, че сте ненадеждни.

Този психологически трик може да е нов за вас, но цветовете винаги са били използвани като инструмент в психологията, брандирането и маркетинга.

Да се научите как да ги използвате, за да изразите гледната си точка или да разберете как хората реагират и се свързват с тях, е просто още един начин да надникнете в човешката психика.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X