Напишете дума/думи за търсене

Кои емотикони не трябва да използваме, ако искаме да правим секс

Правилно прочетохте. Нашият избор на емотикона може да работи против нас или в наша полза, когато става въпрос за срещи.

Според приложението за запознанства Clover има определени емоджита, които необвързаните хора трябва и не трябва да използват, когато започват разговори с потенциални интимни партньори онлайн.
Експертите по романтични отношения твърдят, че количеството емотикони, които използвате, е равно на количеството секс, който ще правите. Е, може би това не е съвсем точно, но все пак може да има някаква истина в това.

Проведеното проучване включва анализиране на данни от 3 милиона потребители на апликацията. Графиките, които са изобразени по-долу, показват на какво реагират най-много и най-малко жените.

Източник на иконографиките: Clover
Източник на иконографиките: Clover

Дамите реагират най-много на нахакано момиче, гладно лице, самодоволно лице, лице с изплезен език, усмихнато лице, капчици пот, не казвай лоша дума, език, лице с очи във формата на сърце, щастлив дявол, слънчево лице и маймунка със затворени очи. Мъжете, от друга страна, реагират най-много на самодоволно лице, лудо лице, смях до сълзи, облекчено лице, знакът за окей, две сърца, лице с главата надолу, уморено лице, изплезен език, маймунка със затворени очи, целуващи се устни, сърдечни очи и лице с очи във формата на сърце.

Емоджитата, на които всеки пол конкретно не реагира, са доста забавни и също така предсказуеми. Не може просто да хвърляте произволни емотикони наоколо. Те трябва да имат смисъл и да комуникират с протичащия разговор. Емоджитата са чудесен начин да кажете много с много малко и няма значение дали човекът, който ви интересува, има същото чувство за хумор като вас.

Мъжете не реагират на диамантения пръстен, купчината изпражнения, разплаканото лице и поздрава на Вулкан (Стар Трек). Жените са най-малко склонни да реагират на фалически изглеждащия патладжан, пляскане с ръце, свити бицепси и удар с юмрук. Изглежда, че те могат лесно да отсеят мъжете, които имат проблеми с обвързването, само по емотиконите, които ползват.

Графиката също така показва какво всеки пол обича да изпраща най-много. Странното е, че те всъщност не отговарят на това, което мъжете и жените искат да получават. Според проучването жените обичат да изпращат махащи ръце, усмихнато лице, сърцевидни очи и намигащи лица. Мъжете изглежда обичат да изпращат ухилено лице, усмихнато лице, роза и целувка. Поне всички тези емотикони са достатъчно лесни за разбиране.


Независимо дали използвате приложения за запознанства или не, тези емоджи грифаки може да бъдат много полезни за вашите технологични разговори с обектите ви на желание.

Пробвайте ги следващия път, за да отсеете мъжете, с които си разменяте съобщения. А вие, момчета, внимавайте с посланията на картинките, които пращате, защото може изобщо да не стигнете и до първа база.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X