Напишете дума/думи за търсене

Как да изненадате и зарадвате мъж с подарък

Снимка: Pixabay

Новата година пристъпи честита в поредната си житейска обиколка. По традиция всяко начало се бележи с празнуване, а на празника му отива подарък. Ако не сте успели на Коледа да зарадвате любимите си господа с дарове, то ние ви предлагаме няколко опции, подходящи за подаръци за мъже.

Най-любезно е да подарите не само оригинално, но и полезно нещо, за да зарадвате любимия си.

Модерна технология

Това може да бъде таблет, слушалки, смарт часовник, телефон или всяко друго устройство, което вашият любим човек отдавна иска. През 21 век такива джаджи значително опростяват живота, което означава, че човекът, който е получил такъв подарък, ще бъде много щастлив да стане собственик на технологична новост. 

Топли дрехи

Важно да се погрижите и за здравето на партньора си и да му купите висококачествен топъл костюм, пижама, термо бельо или дори комплект забавни новогодишни чорапи. А ако обичате да изненадвате, може да поръчате съчетани пижами и да им се насладите не само у дома, но и като си направите позакъсняла  новогодишна фотосесия.

Козметика и парфюмерия

Мъжете не се нуждаят от толкова много буркани и шишенца, които могат да се видят на рафта на всяка жена, но въпреки това те също се грижат за себе си. Изберете за гаджето си "вкусен" аромат на тоалетна вода или козметика за грижа за кожата от известна марка. Ако мъжът притежава брада, тогава набор от продукти за грижа за това богатство би бил отличен вариант.

Художествени комплекти или книги

Най-вероятно мъжът до вас има хоби. В този случай за него най-подподящи биха билинова игра за Playstation, комплект комикси, редки книги, качествени моливи и четки, комплект за дърворезба или нещо друго. Ако не знаете от какво точно се нуждае той, разберете внимателно. Ако вашият любим човек е творческа личност, тогава няма да ви е трудно да получите най-добрия подарък на света, защото никога няма твърде много безценни от гледна точка на изкуството неща.

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Чанта, портмоне, раница

Мъжете, които водят активен начин на живот, работят усилено или се движат из града (или в страната), се нуждаят от качествени аксесоари. В магазините има много подобни продукти - красиви и просторни раници, представителни куфари и портмонета, както и здрави пътни чанти. Изберете това, от което вашият мъж наистина се нуждае, и му дайте възможността през новата година да има още повече въплътени амбиции, отколкото през отминалата.

Ваучер за подарък

Вече сте решили как да зарадвате любимия човек, но не знаете цвета, размера и други технически характеристики. В този случай ваучерът за подарък ще бъде полезен. Да, вашият приятел ще може сам да избере желания модел джаджа. Може също да представите сертификат за подарък на бръснарница или интересен майсторски клас.

Всеки подарък може да бъде допълнен и с предпочитан алкохол, сладки или екзотични плодове, автомобилни аксесоари, и с нежни прегръдки и сладки целувки.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X