Напишете дума/думи за търсене

Ивайло Захариев: Най-голямото изпитание в живота ми бе моят развод

Ивайло Захариев Кадър: Нова тв

„Най-голямото изпитание, пред което съм бил изправян от Бог, е моят развод. Това беше нещо, през което не исках да преминавам. Не исках да слагам край. Направих всичко възможно да запазя този брак”, това сподели актьорът Ивайло Захариев в предаването "Събуди се" по Нова тв

„Мълчанието ми по този въпрос даде повод за много спекулации и грешни интерпретации”, допълни той.

„Реално разводът беше поискан от мен. Не става дума за изневяра, не за някакви конкретни мои действия. Със сигурност имам вина в това да сме се разделили и човекът отсреща да е почувствал, че трябва да се разведем. Но вярвам, че имаше и други изходи от тази ситуация”, подчерта актьорът.

Според него този брак е приключил заради може би грешните очаквания на бившата му съпруга.

„Допускам, че си е представяла едни неща, а животът ѝ е предоставил други. Но тя не ми каза ясно какво си е представяла. Казани са ми някои неща които съм правил, но така и не разбрах, какво всъщност е трябвало да правя. Почувствах се предаден. Търпял съм много неща, които един мъж не би изтърпял. Едно от тях е дистанцирането ни”, разказа Захариев. 

„Бях на 25, когато вярата се появи в моя живот. Това беше момент, в който не чувствах липса на приятели и внимание. Често хората се обръщат към Бог, когато „самолетът вече пропада”. Това беше спокоен момент за мен, но момент, в който си мислех, че имам достатъчно, но Бог ми показа, че нямам нищо, ако съм без него”, сподели Захариев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X