Напишете дума/думи за търсене

5 ежедневни навика на мъжете, чиито съпруги са лудо влюбени в тях

Въпреки всичко, което виждате по телевизията и четете в книгите, момчета, не е толкова трудно, колкото изглежда, да правите жена си щастлива и да я карате да бъде постоянно влюбена във вас.

Оказва се, че малките неща правят разликата за повечето съпруги. Ежедневните признаци на любов, които й показват, че тя все още има значение, че тя все още е важна за вас.
Ето пет начина, по които мъжете вдъхновяват половинките си да си падат по тях отново и отново.

1. Раздаване на прегръдки
Не става дума за вяла прегръдка, а за такава, която трае поне 10 секунди. Прегръдката с това времетраене произвежда окситоцин – един от хормоните на щастието. Знаете ли, че ако прегърнете жена си за 10 секунди, веднъж на ден, освобождаването на окситоцин ще бъде в резултат на вашите действия и жена ви ще ви обича за това?

2. Предвиждане на нейните нужди
Мъже, това няма нищо общо с качеството или количеството на любовта, която изпитвате към своите любими. Това е свързано с факта, че предвиждането на нуждите на жената до вас е нещо, което ще помогне на любовта ви. Със сигурност мразите да миете чинии. Но пък помислете как този акт на помощ в домакинството ще се отрази на любовния ви живот. И никой не ви кара да миете съдове всеки божи ден.

Така че обърнете внимание на това, от което жена ви може да има нужда, без да се налага да ви моли да го направите.

3. Прекарвайте време заедно
Да, знам, че животът е забързан. Между работата, задълженията, децата, разширеното семейство и грижата за себе си, в деня няма почти нито един свободен момент. Нещо трябва да има и за вас и това е качествено време с половинката.

И мъжете, и жените са виновни за прекараните малко моменти с любимия, но при дамите липсата на качествено време може да разруши брака по-бързо, отколкото при господата.

Ако искате жена ви да е лудо влюбена във вас десетилетия наред или да я накарате отново да започне лудо да ви обича, бих ви насърчила да отделяте време за нея всеки ден.

Не е нужно да е много време - просто известно време, за което тя знае, че е свързано само с нея. Питие в хола след вечеря, придружено от чуден разговор, ще свършат чудеса за връзката ви.


4. Даване на пространство
От другата страна на прекарването на качествено време с половинката е даването на пространство. Да дадете на любимата си пространството и свободата да живее живота, който иска.

Много семейни двойки откриват, че светът им става по-малък, когато се оженят. Докато преди са имали натоварен социален живот, много време за хобита и много време за себе си, с брака двата живота стават един.

В резултат на това хората са склонни да губят това, което са като личности, и се виждат само като част от двойка. Това обаче може да доведе до сериозни проблеми.

Ако може да дадете на съпругата си пространството да поддържа тази връзка със себе си, да излиза с приятелите си, да работи усилено, за да получи това повишение, което иска от толкова време, да отделя време да се грижи за себе си, тя ще ви обича и заради това.

5. Обичайте я с думи
Това последното може да бъде наистина трудно за някои хора, особено за много мъже. Жените обичат някой да им каже какво чувства към тях.

Нямам предвид, че трябва постоянно да заявявате любовта си или многократно да ги хвалите за нещо, което са направили добре, а да отделяте време всеки ден, за да забелязвате и да говорите за малките неща.

Това ще ви помогне много, за да накарате жена си да ви обича лудо.

Надявам се, че сега разбирате, че малките неща правят разликата, малките думи и жестове, които могат да поддържат една любов силна.
Това не означава, че цветята или вечерята на свещи не се оценяват много, но знайте, че може да поддържате любовта на жена си силна, като използвате тези малки ежедневни навици.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X