Напишете дума/думи за търсене

5 начина, по които социалните медии укрепват романтичната връзка

Живеем в дигитална ера. Приложенията за социални медии като Facebook и Instagram се превърнаха в редовни, ако не и стандартни форми на комуникация между хора, включително тези, които са женени или имат романтична връзка.

За съжаление, всички сме чували ужасяващи истории за раздяла, причинена от социалните медии, а интернет е пълен със статии, които ни предупреждават за потенциални негативни последици. Но дали социалните медии наистина са толкова вредни за връзките?
Немалко научни изследвания са установили, че има много начини, по които тези приложения могат да ви сближат още повече с човека, в когото сте се влюбили.

Начинът, по който използвате социалните медии, определя тяхното влияние върху живота ви.

Според проучване, проведено от Princeton Survey Research Associates International, "74 процента от възрастните потребители на интернет споделят, че виртуалното пространство е оказало положително влияние върху техния брак или връзка."

Като се има предвид, че все повече двойки се запознават в онлайн пространството, в известен смисъл те имат преднина в успешното навигиране в социалните медии по отношение на любовния си живот. Има също така нарастващи доказателства, че браковете на двойки, които са се запознали в сайтове и приложения за запознанства, са по-щастливи, което трябва да даде надежда на всички, които тепърва ще срещат своите половинки.

Въпреки това не просто всяко взаимодействие в социалните медии сближава връзката. Ключът към установяването на смислена интимност е забавлението.

Ето пет забавни, безгрижни начина да използвате социалните медии, за да накарате човека до вас да се влюби още повече.

1. Публикувайте снимки на вас двамата на страхотно място
Изпратете на партньора си кадър, на който сте на концерт, бляскави на филмова премиера, облечени в костюми на супергерои за Хелоуин или на излизане от поредната ескейп стая.

Спомнете си за ваканция или приключение на открито. Ако се срещате от по-дълго време, споделете снимка на вас и вашия мъж, общуващи с вашето семейство или приятели. Това ще направи чудеса за укрепване на връзката ви, като покаже колко смислено и приятно е било това време.

Какво е ключово: Споделяйте само уникални и запомнящи се моменти. Публикуването на снимки всеки път, когато излизате или за ежедневието ви, е прекалено. Освен това повечето щастливи двойки обичат да пазят някои части от връзката си за себе си.

2. Изпратете му забавни мемове, GIF файлове и видеоклипове
Понякога изображенията са по-мощни от думите. Когато намерите перфектния мем или GIF, изпратете го на половинката си. Бонус точки за създаване на мем сами.

Ако човекът до вас има крив ден, освежете настроението му с видеоклип, който му напомня да се смее и да не приема живота толкова на сериозно. Покажете му, че наистина го разбирате и че мислите за неговото благополучие.

Какво е ключово: Връзката между вас двамата се засилва, когато споделите „ведомствена” шега, която той гарантирано ще разбере.

3. Тагнете или го споменете в публикации, които смятате, че ще хареса
Едно смислено видео, отпразнуване на постижение със страхотен цитат или просто като го разсмеете с нещо, ще го разбиете.
Тагвайки го, вие ще покажете, че знаете какво го интересува и какво го кара да се усмихва.

Какво е от ключово значение: Малко фукане с вашия кавалер е добре от време на време, но го тагнете само когато знаете, че това ще има значение за него и че това е видът жест, който той оценява.

4. Изпратете му нещо ласкаво... и флиртаджийско
Да му правите комплименти, надхвърля това да му дадете да разбере, че мислите за него. Това му казва, че и вие го ИСКАТЕ. Изпратете му директни съобщения с нотка флирт като: „Казах ли ти колко си секси?“ или „Хареса ми да бъда в прегръдките ти снощи“. Това ще предизвика „жужене” между вас двамата, което ще продължи цял ден, така че той ще брои минутите, докато ви види отново.

Добавете и няколко добре подбрани емотикони. Момчетата реагират особено добре на емотикони с намигващо лице, лице с целувка и очи със сърца.

Какво е ключово: Лекотата и посланията на място печелят състезанието тук. Запазете излияния като „Ти си моята сродна душа“ за неговата картичка за Свети Валентин. Това, което го вълнува, е сладка (но не твърде захаросана) безгрижна любов, инжектирана в деня му.

5. Изпратете му лична покана за забавно приключение
Представете си, че вашият мъж отваря покана от вас да направи нещо, към което изпитва страст, като скално катерене или стендъп комедия. Този вид жест казва: „Разбирам те и искам да отделя време, за да направим заедно нещо, което особено обичаш.“

Може също така да му кажете как точно искате да бъдете с него в спалнята, като споделите в съобщение сексуалните си фантазии, за които сте твърде срамежливи да му кажете лично.

Какво е ключово: Автентичността и почтеността винаги са критични. Правете това, което ви е удобно и го поддържайте елегантно.

Да си прекарате добре в социалните медии заедно, може да бъде спойката, която свързва и поддържа любовта ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X