Напишете дума/думи за търсене

2 вида прегръдки, които незабавно сигнализират за нещо нередно

Има прегръдки и прегръдки. Не всички прегръдки са създадени да бъдат еднакви. С други думи, има истински, любящи и даващи прегръдки. Има и нуждаещи се и неподходящи сексуални прегръдки.

Между тях има огромно разграничение, особено когато става въпрос за здрави взаимоотношения.
Съществуват енергийни разлики между любящи, лечебни и подхранващи прегръдки и тези, които са нуждаещи се или неподходящи сексуални прегръдки.

Кои са двата вида прегръдки, които незабавно сигнализират за нещо нередно?

1. Нуждаещи се от прегръдки
Когато човек се изоставя по различни начини, той създава празнота вътре в себе си. Празнотата е като вакуум, който се опитва да изсмуче любовта на другите - опитвайки се да получи обичта, която индивидът не дава на себе си.

В една нездравословна връзка, дори когато върху лицето на прегръщащия има топла усмивка, енергията на прегръдката му не се чувства добре. Ако се настроите към усещането, което носи тя, веднага ще разберете, че човекът, който ви прегръща, се опитва да вземе от вас, вместо да ви даде или сподели с вас.

2. Сексуални прегръдки
Прегръдките по време на секс са чудесно нещо, но извън леглото понякога се срещат неподходящи сексуални прегръдки. Прегръщащият се опитва да се изпълни със сексуална енергия.

Това е по изразено при мъжете, които прегръщат със задни мисли.

Може би затова много жени имат мъже, които са гейове, за приятели - те не прегръщат жените със сексуална енергия, която е неподходяща за здрава, неромантична връзка.

На другия полюс

Любящите прегръдки са знак за здрави взаимоотношения – в тях има много лечебна сила. Когато двама души се прегърнат със сърца, пълни с любов, енергията, която преминава между тях, е оздравителна.

Всички имаме нужда от тези любящи прегръдки - и то често! Затова потърсете ги с партньора, приятел, дете или роднина.

Любящите и лечебни прегръдки са балсам за душата и крайъгълен камък на здравите взаимоотношения, независимо дали са романтични или не.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X