Напишете дума/думи за търсене

4 знака, че напълно хабите любовната си енергия за мъж

Губите ли времето си във „връзка без печалба“, която изтощава вашето психическо и емоционално състояние?
Чувствате ли, че вие сте инвестирали повече чувства в романтичните си отношения?
Ако вашият любовен интерес не желае да положи значителни усилия за истинско обвързване с вас и за напредване на връзката, време е да се спасите от този потъващ кораб, преди да се удавите в сърдечна болка.

Ето 4 признака, че хабите енергията си за него.

1. Не може да го помолите за помощ
Ако се чувствате по-удобно да помолите приятел за помощ, отколкото вашата половинка, това е огромен червен флаг. Например, ако се чувствате странно да молите партньора си за помощ, дори когато става дума да купи коледна елха или да закара автомобила ви на ремонт, тогава този мъж може да не е „правилният“.

2. Той никога няма време за вас
Ако вашият партньор непрекъснато демонстрира, че няма време за вас, но изглежда, че намира такова за всички и за всичко останало, тогава той ви изпраща много силно послание. Обърнете внимание, защото явно не сте на първо място в списъка му с приоритети. Не забравяйте, че хората отделят време за нещата, които са важни за тях.

3. Избягва да се среща с вашите приятели и семейство
Ако вашият партньор избягва да се среща с вашите приятели и семейство или никога не се интересува да ви запознае с неговите, тогава внимавайте. Въпреки че не е необичайно двойките да искат да прекарват време единствено един с друг в ранните етапи на връзката, те в крайна сметка стигат до момент, когато искат да се запознаят с важните хора в живота на другия.

4. Връзката е предимно физическа
Ако откриете, че отношенията ви са предимно плътски, има вероятност този човек лесно да се отегчи и да премине към някой нов, защото няма дълбочина във връзката. Не забравяйте, че трайните отношения се основават на приятелство, любов и интимност.

Не забравяйте, че са нужни двама, за да работи една връзка. Не може да свършите цялата работа сами и да постигнете здраво, щастливо и любящо партньорство. Ако не получавате тези чувства от човека, с когото сте, не губете още ценни моменти от живота си да бъдете наранени.
Някъде по широкия свят има човек, който ще ви осигури вида любов и внимание, които търсите. Най-важното нещо е да запомните, че заслужавате да бъдете обичани и ценени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X