Напишете дума/думи за търсене

Какво казва цветът на очите ви за характера на вашата връзка

Казват, че очите са прозорци към душата, но какво друго могат да ви кажат за един човек?
Когато става въпрос за среща с нови хора, независимо дали се срещате с нови колеги, нов приятел или нов любовник, гледането в очите им е първото истинско впечатление, което всеки от нас получава. Има ли искра на привличане и може ли съвпадащият цвят на очите ви да е източникът за това?

Какво наистина казва цветът на очите ви за характера на връзката ви?

1. Кафяви очи
Кафявите очи съставляват по-голямата част от цветовете на очите по света, но това не прави притежателите им обикновени хора.
Хората с кафяви очи поставят нуждите на другите на първо място. Що се отнася до любовта, те са интензивни и отдадени на партньора си.

2. Сини очи
Хората със сини очи са любители на мира, които полагат допълнителни усилия, за да направят всички около себе си щастливи. Това наистина се отплаща в спалнята. Но има компромис.

Синеоките индивиди очакват ангажимент от партньора си доста рано.

3. Лешникови очи
Хората с лешникови очи са елегантни, обичащи забавлението и истински палави. Истинското предизвикателство е човек с лешникови очи да бъде задържан концентриран. Той има кратък период на внимание и винаги търси следващото най-добро нещо.
Това е готино, когато следващото най-добро нещо е пица, на която и двамата ще се насладите, но не е толкова готино, когато те остави заради сестра ви.

4. Сиви очи
Притежателите на сиви очи са най-добрите субмисиви. Това е така, защото този рядък цвят на очите обикновено се притежава от много пасивни хора. Те са мили и лоялни и дълбоко интелигентни, но се нуждаят от силна ръка, ако наистина искат да процъфтяват.


5. Черни очи
Когато казваме черни очи, имаме предвид хора, чиито кафяви очи, чийто цвят е толкова богат и тъмен, че могат да се четат като черни Чернооките хора са хитри и мистериозни. Те могат да се доверят бавно, но след като ги накарате да се отворят за вас, ще се проявят като интензивни и страстни.

6. Зелени очи
Човек със зелени очи винаги е глътка свеж въздух. Те са личностите, които искате на всяко парти, което организирате, защото винаги увеличават коефициента на забавление.
Те са енергични и всеотдайни любовници, но трябва да внимавате, защото хората със зелени очи могат да бъдат по-ревниви от мечка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X