Напишете дума/думи за търсене

Какво казва линията на живота за характера

Вашата линия на живота говори много за вашето бъдеще. Вашата съдба е написана върху ръцете ви.

Хиромантията е изкуството на предсказване на бъдещето чрез „четене“ на знаците, изписани върху дланите.

Едни смятат, че корените на хиромантията може да бъдат проследени до хиндуистката (ведическа) астрология, докато други са на мнение, че идва от Египет или древна Персия. Това, което е сигурно, е, че хиромантията извървява дълъг път от древността до днес и че ясновидците някога са гледали не само на ръка, но и на чело, за да прочетат кармата на човека.

Гадателят започва с четене на доминиращата ръка на човека. Това обикновено е ръката, с която пишем и която използваме за повечето неща.

Линията на живота се простира от ръба на дланта над палеца и се движи в дъга към китката. Тя е индикатор за нашата жизнена енергия и основните събития в живота ни. Освен това описва нашето физическо и психологическо благополучие.

Тя не указва действителната продължителност на живота. Въпреки това може да предвиди дали определени моменти от съществуването ни предизвикват по-силни емоции. Житейската ни линия може да предскаже кармични събития, които да променят начина, по който възприемаме всичко.

Дълга и дълбока линия на живота

Дългата и дълбока линия на живота обикновено показва, че индивидът притежава издръжливост и жизненост. Този човек живее страстно живота си.

Къса и дълбока линия на живота

Това не означава, че този човек ще има кратък живот, а че успява да преодолява трудностите. За него може да се говори като за индивид, който оцелява винаги. Тази линия свидетелства и за това, че той лесно може да бъде манипулиран от други хора.

Дебела линия на живота

Дебелата линия на живота е индикатор за физическото благосъстояние, което я прави предзнаменование за физическа работа или успехи в спорта.

Бледа линия на живота

Човек със слаба линия на живота означава, че той знае как да запази своята енергия. Не очаквайте от него кой знае какъв осезаем ентусиазъм, особено в любовта.

Къса и тънка линия на живота

Този човек има способността да претегля изискванията на живота си и знае какво да избере. Притежава мъдростта да спре, когато енергийните му нива са изчерпани.

Нарушена линия на живота

Счупената линия на живота е индикатор за внезапна промяна в живота на човека. Това показва, че е много възможно да избяга от определени ситуации. Може да означава, че този индивид може да започне съвсем различен живот, когато стане по-възрастен.

Множество линии на живота

Ако имате няколко линии на живота, това означава, че притежавате големи нива на жизнена енергия. Това може също да означава, че е вероятно да привлечете вашата сродна душа, онази, която ви магически завършва. Множествената линия на живот е „шпионски индикатор“. Това означава, че този човек може да води таен живот.

Верижна линия на живот

Линията, която прилича на окови, е индикатор, че вашата жизнена енергия не работи гладко във и около вас. Има твърдения, че може да е индикатор за лошо здраве, но това не е така. Истинското значение е, че имате енергийни блокажи, които трябва да успокоите, за да се сдобиете с по-здраво тяло и да се безпокоите по-малко.

Линия на живота с остров

Кръговата формация върху линията на живота показва, че в някакъв момент от живота на този човек той ще има много предизвикателно време. Дали това ще бъде необходимост от изолация, или здравен проблем, или дори може би затвор, зависи от други признаци.

Кратки линии, прерязващи линията на живота

Това е индикатор за тревожност. Това знамение разказва за множество ситуации, които предизвикват безпокойство и чувство на несигурност в живота на човека.

С две думи, човекът, чиято длан е прорязана от такава линия на живота, е почти винаги тревожен.

Линия на живота, завършваща като вилица

Това означава, че по-късно в живота човекът ще бъде наистина зает да преследва кариерата си или да избере друга - по-взискателна. Това може също да означава, че ще промени мястото, където ще живее по-късно през живота си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X