Напишете дума/думи за търсене

6 знака, че мъжът е егоистичен в леглото

Мъжете могат и често свършват, докато правят секс. За разлика от жените, които често не могат да достигнат до оргазъм без външна стимулация. Така че в някои отношения е по-лесно да си мъж в леглото.
По принцип господата могат да свършат много. Много дами не могат да стигнат до кулминация през повечето време, без допълнителна помощ.

И въпреки това твърде много мъже са или напълно объркани от този факт, или са егоисти в леглото. Ако са объркани, те просто се нуждаят от малко образование. Ако са егоисти, вероятно не може да направите много по въпроса, освен да прекъснете порочния кръг на нямане на оргазми с господинчото до вас и да продължите напред.

Но как да забележите, че си имате работа с егоистичен любовник, преди да се окажете прекалено привързани?

1. Често моли за масажи, но никога не връща услугата
Той ще намери извинение защо трябва да натоварите кокалчетата и ставите си, за да отпуснете с масаж неговото тяло. Например краката го болят от сутрешната му тренировка.

2. Предиграта практически не съществува
Не се вълнува особено дали сте достатъчно мокра и възбудена, за да проникне във вас, защото винаги има подръка тубичка с лубрикант.

3. Обичате да го дразните плътски, но той не отвръща със същото
Още по-лошо: вие сте го помолили да ви се нахвърли, но той винаги има извинение да не го направи или просто казва, че не си пада по „по-бруталния" секс.

4. След като приключи, той се преобръща и заспива, без да се интересува дали сте свършили или не
Или по-лошо: той ви вика такси и ви пожелава „лека нощ".

5. Ако вие стигнете до оргазъм по време на полов акт, но мъжът не го е направил, той ще сметне това за несправедливо
Той може да се пошегува с това или дори да ви изключи емоционално за известно време.

6. Предпочита пози за секс, при които не се налага да върши никаква работа
Това е един от основните признаци, че вашият партньор е егоистичен любовник. И ако той наистина е егоист, той ще извади пениса си точно преди да свърши и ще го пъхне в устата ви.

Докато някои господа са съвършени егоисти между чаршафите, други мъже просто са необразовани. Трети смятат, че нямате нищо против да бъдете интимни по тези фокусирани върху мъжа начини, защото никога не сте изразявали нуждите си. Но ако ясно изразите щенията си и неглижиращото поведение продължи, тогава си имате работа с егоистичен любовник.

Махнете се от него, преди връзката ви да е станала сериозна до степен, в която да сте склонни да търпите оргазмични лишения за години напред. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X