Напишете дума/думи за търсене

Има 7 типа гърди: какъв е вашият?

Производителите на бельо и мамолозите от десетилетия повтарят колко е важно да се носи правилният размер сутиен.

За съжаление, повечето жени не се вслушват в тази препоръка. Въпреки това, ако знаете формата на гърдите си, тогава е много по-вероятно да намерите най-добрия сутиен.
Какъв тип гърди имате?

1. Кръгли
Кръглите гърди изглеждат еднакво пълни както в горната си част, така и в долната. Много жени избират кръгли гърди, когато си правят пластична корекция.
Ако имате кръгли гърди, вероятно нямате нужда от сутиен с подплънки, за да оформите гърдите си, тъй като те вече са перфектно оформени и зашеметяващи.


2. Изток-Запад
При този вид гърди зърната сочат навън. Ако зърната ви не гледат срамежливо в противоположни посоки, но гърдите ви все още изглежда гравитират далеч от центъра на гръдния ви кош, все още може да се смятате за тип Изток-Запад.
Тези гърди са красиви и изглеждат особено страхотно в сутиен тип бюстие.

3. Странични
Странично разположените гърди са като Изток-Запад, тъй като има голямо пространство между тях, но странично разположените са малко по-пълни по форма.


4. Капка сълза
Гърдите ала капка сълза са заоблени, но малко по-малко пълни в горната част. По отношение на сутиените, този тип гърди е един от най-лесните за „озаптяване" и е класически разкошен.


5. Стройни
Стройните гърди са сложни, тъй като те обикновено са по-тънки в горната част, по-пълни в долната част, по-дълги, отколкото широки, и имат относително малък размер на чашката.
Но сложното определено не означава лошо — то просто означава по-интересно, уникално и красиво.

6. Асиметрични
Такива се наричат, когато едната гърда е значително по-голяма от другата. Гърдите на всяка жена са уникални и гърдите на повечето жени не съвпадат точно.
Ако гърдите ви са асиметрични, не се притеснявайте – асиметричните са новото нормално и те изглеждат страхотно.

7. Като камбана
Гърдите с форма на камбана много приличат на стройните гърди, само че камбаните обикновено са по-големи от суперстройните.

Най-важното нещо, което трябва да запомните, дами, е, че независимо каква форма имате, гърдите ви са красиви и уникални, така че се грижете добре за тях.
Илюстрации: ThirdLove

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X