Напишете дума/думи за търсене

Причини някои хетеросексуални мъже да обичат гей секса

Много мъже, които правят секс с мъже, не са гейове или дори бисексуални.
Въпреки че тяхното психическо и емоционално състояние наподобява това в началните етапи на оповестяване на различна сексуалност, гейовете и бисексуалните мъже продължават да развиват гей или бисексуална идентичност, докато хетеросексуалните господа, прибегнали до еднополов секс, не го правят.

Защо хетеросексуалните мъже обичат гей секса?

Много видове мъже участват в еднополови връзки по различни причини, които ще идентифицираме за вас.

1. Разиграване на сексуално насилие в ранна детска възраст
Това е известно още като "хомосексуален импринтинг". Тези хетеросексуални мъже не са хомосексуално ориентирани. Те нямат сексуално желание, нито се възбуждат от полово себеподобни. Въпреки това те натрапчиво възпроизвеждат сексуално насилие в детството от мъже извършители чрез сексуалното си поведение с други мъже.

Ако хетеросексуално момче е малтретирано от роднина от мъжки пол, то може да продължи да се „връща на мястото на престъплението", за да обезвреди емоционалната си болка или да се десенсибилизира към нея. Когато първоначалната му травма се изясни, „хомосексуалното" поведение, което възпроизвежда, спира.

Тук не става дума за хомосексуалност, става въпрос за сексуално насилие.

2. Сексработник или ескорт
Тези хетеросексуални мъже доброволно участват в сексуално поведение с други мъже за финансова изгода, но се възбуждат от сексуалното поведение, а не от мъжа. Широко известно е в порно- и сексиндустрията, че хетеросексуалните мъже, които правят секс с мъже, получават повече заплащане, отколкото биха получили за секс с жени.

Търсене на силно възбуждащи, но лично срамни преживявания (например проникване с вибратор, подчинение). Това са хетеросексуални мъже, които са силно заинтересовани от различни сексуални преживявания, които много хора биха могли да определят като "хомосексуални".

3. Първи сексуален опит
Понякога хетеросексуалните мъже експериментират сексуално с други мъже, обикновено в юношеска и/или млада зряла възраст (до 25-годишна възраст), за опит или за задоволяване на любопитството.

4. Наличност/възможност
Такива хетеросексуални мъже имат високо сексуално желание и лесно се възбуждат сексуално. Те се свързват с мъже за физическо сексуално освобождаване, което може да бъде бързо и лесно, и им позволява да избегнат емоционалното ангажиране.

5. Глад за внимание от бащата
Това са хетеросексуални мъже, които жадуват за обич и внимание от бащите си, и търсят секс с мъже като начин да получат това мъжко възпитание и приемане.

6. Сексуална ориентация към мъже, но емоционална/романтична ориентация към жени
Това са мъже, които са романтично привлечени от жени и обикновено си партнират с дами. Те могат да бъдат сексуални с нежните си половинки, които обичат, но са предимно възбудени и водени сексуално от желание за секс с други мъже.

7. Нарцисизъм
Това са хетеросексуални мъже, които са самовлюбени и имат постоянна нужда от внимание и приемане; те използват сексуалността с мъжете, за да бъдат боготворени и обожавани.

8. Сексуална зависимост
„Гей" поведението може да бъде резултат от сексуална зависимост. Но дори и "излекувана", сексуалната зависимост все още може да усеща като привличане от мъже, както се случва при безбрачните гей свещеници.

9. Рогоносец
Тези хетеросексуални мъже се наслаждават на фантазии – или на реалността – техните партньорки правят секс с други мъже, пред тях, наблизо или с тяхното знание кога и къде се случва. Те често се възбуждат сексуално, като се чувстват унижени, че техните партньорки са задоволени от друг мъж, когото те възприемат като по-силен и по-надарен.

Някои господа обичат да правят секс с партньорката на друг мъж пред него или поне с негово знание. Понякога те участват в сексуално поведение с мъжа, но само в присъствието на партньорката.

10. Ексхибиционизъм
Тези хетеросексуални мъже се радват да бъдат гледани както от мъже, така и от жени, стига да се възхищават на телата си. Много от тях са бодибилдъри и се радват на хомоеротичното внимание на гей мъжете и може дори да флиртуват с тях, за да получат повече възхищение.


Зависи от самия мъж да реши дали интересът му към секс с други мъже е началото на процеса на осъзнаване на хомосексуалност, признак на ранно сексуално насилие, сексуално пристрастяване или някаква друга форма на действие. Може също така просто да се окаже, че сексът от време на време с господа е нещо, което мъжът може да иска и не означава нищо повече от това.

Както Фройд отбелязва: "Понякога една пура е просто пура!"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X