Напишете дума/думи за търсене

Поддържайте искрата жива в брака си с тези пет активности

На всички ни липсват онези ранни дни в една връзка, когато енергията между вас и новия ви любим е достатъчна, за да изстреля ракета до Луната. Уви, скърбим за загубата й, но реалността е такава — тези първоначални фойерверки са мъртви и няма да се върнат. И това е нормално! Но това, че краткотрайната искра е изгаснала, не означава, че не може да продължим да се наслаждаваме на страстен и кипящ любовен живот в дългосрочната си връзка.

Как да стане това?

1. Флиртувайте
Двойките, които са заедно дълго време или живеят заедно, често забравят да флиртуват помежду си. Важно е да продължите тази гореща, палава закачка, въпреки че се виждате всеки ден и понякога дори пишкате един пред друг. Грабвайте малки моменти от деня си. Нека вашите невербални средства, като езика на тялото или изражението на лицето, казват това, което думите ви не съобщават. Коментирайте, когато „се грижи за вас", когато върне обратно студеното предястие в ресторанта.

Господа, отбележете колко красива изглежда (дори след дълъг работен ден). Подчертайте неговата мъжественост и отпразнувайте нейната женственост. Това са първични сили, които се нуждаят от грижи през цялата връзка.

Не позволявайте на рицарството да умре само защото сега се чувствате комфортно след години заедно. Обожавам да казвам на съпруга си колко мъжествен и секси изглежда, когато носи майстори нещо у дома. Той веднага отговаря, че аз съм по-секси, а това, вярвайте ми, прави чудеса между чаршафите, след като свърши да чука пирони.

2. Контете се
Почти невъзможно е да имате добър интимен живот, ако не сте наясно с тялото си. Култивирайте „силна любов към тялото", което е положителна и признателна връзка с вашето физическо Аз. Грижете се добре за него, възхищавайте се на това, което то може, научете се да обичате някои от физическите си черти и парадирайте с това, което имате.

Дами, това означава да се разхождате из къщата по бельо, за да напомняте на вашия партньор за вашите екстри. И мъже, носете дрехи, които стоят добре - увереността е привлекателна, без да се криете зад стари износени тениски. Когато излизате на среща, е важно да подчертаете най-добрите си черти и да се облечете един за друг, точно както правехте в ранните дни на романтичните си отношения, още докато бяхте „обикновени" гаджета.

3. Карайте се
Да, тук караница, тук скандалче! Знам, че звучи контраинтуитивно, но случайните спорове във връзката поддържат подправката жива. Толкова много хора избягват конфликта на всяка цена, защото се страхуват, че той ще разруши връзката им; но истината е, че НЕ караниците са това, което ще разруши отношенията ви с течение на времето. Ако не се карате от време на време и не изразявате оплакванията си наистина, тогава не само ще станете отегчени и предсказуеми, а в крайна сметка ще се окажете пълни с негодувание един към друг.

Излезте на ринга и прегърнете честния конфликт във връзката си. Тази песъчинка, това напрежение между вас ще се превърне в огън в спалнята. Страстните хора имат страстни връзки.

4. Чукайте се
Грандиозните визии и нереалистичните очаквания за романтика могат да прецакат връзката ви в реалността, а дори да не го направят, с времето това става скучно. Когато двама партньори имат солидна връзка и силна емоционална връзка, няма нужда от нежни и нежни интимни срещи всеки път, когато са заедно в леглото. Няма нищо по-секси от това човекът до вас да ви желае на сто процента, да е достатъчно уверен да го изрази и смело да го постигне.

5. Имайте очаквания за среща
Ако искате изобилна интимна връзка, трябва непрекъснато да я превръщате в основен приоритет, което изисква ангажираност и от двамата партньори. Извадете календарите си и блокирайте време само за вас. Ако имате деца, маркирайте времето, в което не са вкъщи или спят. Ако и двамата работите лудешки, запазете си няколко часа за вас и ги отбележете в графика си така, сякаш са важна бизнес среща. Защото по-голям бизнес от любовта няма.

Освен това увеличете времето, което прекарвате сами извън спалнята. Спомнете си за началото на връзката си, когато чакахте няколко дни или дори седмица, за да дойде събота вечер и да излезете на среща и го материализирайте отново. Ще мислите за това, ще го очаквате, ще се подготвите за него, ще си фантазирате за него и може би дори ще флиртувате един с друг с наближаването на деня. Пресъздайте това преживяване във връзката си, като  планирате срещите си. Знанието предварително ви позволява да се подготвите както психически, така и физически и позволява да се изгради възхитително очакване.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X