Напишете дума/думи за търсене

Руладини от патладжан с фета и домати

Необходими продукти: 2 средно големи патладжана, 2 домата, 120 г сирене фета, 1 суп. лъж. зехтин, 1/2 връзка магданоз и 70 г орехи.

Начин на приготвяне: Патладжаните се нарязват по дължина на парчета с дебелина 3-4 мм. Загрява се тигана с 1 супена лъжица растително масло. Патладжаните се запържват от двете страни по 2 минути. Прехвърлят се върху домакинска хартия, за да се попие излишната мазнина. На доматите се отделят семките и се нарязват на ленти. Фетата, магданоза и зехтина се поставят в блендер и се смилат на паста. Върху всяко парче патладжан се поставя 1 чаена лъжичка фета, парче домат и половин орех.

Оформя се руладина. Приятен апетит! 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X