Напишете дума/думи за търсене

10 неща, с които отблъскваме мъжете

Напластяване със спирала

Подсилването на миглите със спирала отваря очите и прави погледа изразителен. Когато е напластена прекалено, снопчетата се слепват и започват да се размазват върху клепачите.

Тъмни устни и червило по зъбите

Червилото може да направи устните още по-красиви, стига да не сбъркате с избора на цвят. Наситените и тъмни тонове не са привлекателни в очите на мъжете. Имайте предвид, че състаряват. Но по-лошото е, че имат неприятното свойство да се размазват върху зъбите. Когато слагате силен цвят, задължително попийте леко със салфетка или нанесете отгоре малко пудра, за да не плашите с усмивката си.

Контрастно очертаните с молив устни, червилото, размазано по порите, прекаляването с гланца също отблъскват. Не правете опити и да увеличавате обема на устата си, като излизате извън очертанията им, отблизо се вижда.

Твърде суха или много мазна кожа

Твърде суха или много мазна кожа - да, прави впечатление на мъжете. Сухите и лющещи се петна по кожата не действат като афродизиак. Лъсналото като намазано с олио лице също не предразполага към близост, дори да сте нанесли от най-скъпите кремове. Представителите на силния пол се питат колко ли гаден ще е вкусът в устата им, ако ви целунат. Напуканите устни също ги държат на разстояние.

Гримирайте се вкъщи

Няма нужда противоположният пол да разбира какви трикове използвате, за да изглеждате привлекателни.

Гримирайте се вкъщи, а в ресторанта или в нощния бар демонстрирайте красотата си. В никакъв случай не вадете пудриерата на масата, мъжът веднага започва да се чуди какво ли количество сте наплескали върху себе си.

Жълти зъби и лош дъх

Жълтите зъби издават лоша хигиена, а това няма как да се скрие. Дори и да не се усмихвате цяла вечер, обектът на чувствата ви ще забележи лошата грижа за устата още при първите ви думи.

Лошият дъх също мигновено отвращава. При наличието на тези две неща няма начин да накарате мъжа да пожелае да ви целуне.

Въпреки че избелващите пасти не са препоръчителни за честа употреба, все пак използвайте такава известно време. Може би трябва да намалите кафето, червеното вино и цигарите.

Липса на грижа за тялото

Няма как да скриете обелен или грозно нанесен лак, счупени нокти и черно под тях. Ръцете винаги са на показ, а мъжете забелязват тези неща.

Косматите крака и мишници действат като желязна преграда дори на най-влюбените мачовци. Виждайки подобна немарливост, мигновено си дават сметка за лошата лична хигиена.

Нито космите, нито олющеният лак могат да бъдат замаскирани със старателно нанесен грим и красиви дрехи.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X