Напишете дума/думи за търсене

Цитати от любовни филми: Единственото, по-велико от могъществото на ума, е смелостта на сърцето

"Мила" събра за вас някои от любимите си цитати от някои от любимите си филми. Влезте на нашата страница във Facebook и напишете като коментар своя любим цитат от своя любим филм. "Мила" те очаква.

"Никога ли не сте срещали жена, която да ви вдъхновява да я обичате, когато всяко ваше усещане е изпълнено само с нея? Животът ви започва с нея и без нея той просто трябва да свърши."

"Новият Дон Жуан"

"Някои хора чуват вътрешните си гласове и живеят с това, което са чули. Такива хора полудяват или се превръщат в легенда."

"Легенди за страстта"

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата, която тя има над живота, сила да лекува или разрушава… Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат, и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват, или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде.”

“Първороден грях”

"Ако обичаш някого – кажи го, точно на момента, на глас. В противен случай моментът просто те отминава.”

„Сватбата на най-добрия ми приятел”

"Единственото, по-велико от могъществото на ума, е смелостта на сърцето."

"Красив ум"

"Някои хора много се страхуват от това, че нещо ще се промени. А светът не е напълно лайнян. Явно на хората им е трудно да променят някои неща, дори когато виждат, че те не са добри. И се предават. А когато се предадат... Тогава всички губят!

"Предай нататък"

"И въпреки всичко не забравяй да дишаш, защото не знаеш какво ще ти донесе следващия прилив!"

"Корабокрушенецът"

"Не съществува такова нещо като грешка. Съществува това, което правиш и това, което не правиш."

"Изневяра"

"Смелостта е онова, което те превръща от съзерцател в участник."

"Името на розата"

"Любовта, която всеки път изпитваме в различните връзки, които имаме, се различава от предходната. Но само един-единствен път в живота си тя е изгаряща и неповторима."

"Тетрадката"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X