Напишете дума/думи за търсене

Нещо липсва? Време е да действаме!

Началото на годината винаги е "празен" период - празниците са минали, зимата е в разгара си, следващата ваканция изглежда ужасно далече, а задачите в офиса се трупат мълниеносно.

В същото време сивото ежедневие изсмуква силите ни и започваме да се чувстваме вехти и обезсърчени. Сякаш нищо хубаво не предстои.

Не се давайте на тези мисли! Даже напротив - започнете да ги борите веднага!

1. Намерете си ново занимание - може да е курс по плетиво или по астрология за начинаещи. Първо там ще срещнете нови хора, ще попиете нови енергии, ще научите нещо ново и ще получите усещането, че ритъмът на живот мъничко се е ускорил. А по-високата скорост винаги повдига настроението, доказано е от психолози.

2. Грижете се за себе си повече от всякога - може да нямате важна среща днес или да ви липсва настроение, но въпреки това си облечете най-хубавите дрехи, гримирайте се грижливо, купете си нова шнола и задължително си сложете няколко капки парфюм. Грижата за нас повдига самочувствието, а с това и настроението.

3. Правете повече любов, дори да имате проблеми с либидото. Намерете начин да влезете в настроение за ласки. Вашият партньор също ще е приятно изненадан. Може да започнете например с ново бельо... жените винаги сме петимни за шопинг все пак.

4. След като се събудите, си отделете няколко минути, за да погледате в небето. Отдайте се на мечти - за лятото, за следващото пътуване, за усещането да си птица и да имаш свободата да гледаш на света от високо.

5. Наложете си да излизате повече. Виждайте се с приятели, опитайте нови ресторанти или просто направете малко снимки из вашия град. Задържането у дома не е добра идея в момента, така че, каквото и да правите навън, то ще ви се отрази добре.

6. Копирайте си снимки. Никога не остава време за това и всичките ви снимки са само в компютъра. Намерете време да ги разгледате и да си направите селекция от най-хубавите спомени. Тези снимки ще ви върнат приятните усещания от изминалите изживявания и ще ви заредят с очакване за предстоящите.

А винаги най-доброто предстои!

Не забравяйте да си го повтаряте всеки ден, когато излизате от дома си!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X