Напишете дума/думи за търсене

Козметични продукти, които може да споделим с мъжа

Червила, лакове, спирали – някои козметични продукти са си чисто женски, но други може спокойно да споделите с любимия.

Гел за измиване на лице

Отживелица е мъжете да мият лицето си със сапун. Ако вашият партньор отказва да си купи собствен, подходящ за неговата кожа продукт, тогава му дайте от вашия. Изберете измивен гел без алкохол и парабени, и с неутрално pH. Такъв тип продукти са подходящи и за мъже и за жени.

Крем за ръце

Напълно погрешно е схващането, че кремовете за ръце са дамски продукт. Мъжете също страдат от напукана и суха кожа, а е толкова приятно, когато ни галят, ръцете им да са гладки. Затова вие се погрижете за това и насърчете партньора да ползва от вашия крем за ръце. Заложете на хидратиращ вариант без аромат.

Рол-он против тъмни кръгове

Дамите имат много хитрини за прикриване на тъмните кръгове под очите – фон дьо тен, коректори, дори прасковени сенки. При мъжете обаче не е така. Затова, ако партньорът ви има изразени тъмни кръгове под очите и се дразни от това, споделете с него своя рол-он. Този тип продукти съдържат кофеин, витамини и често няколко вида масла. След нанасяне остават незабележими, но помагат да се прикрият недостатъците на кожата.

Дезодорант без аромат

Натуралните или физиологични дезодоранти са подходящи както за жени, така и за мъже. Освен че нямат натрапчив аромат, са и без алкохол и парабени. Този тип продукти се адаптират към всеки тип кожа и просто неутрализират неприятната миризма от изпотяването, както и влажността на кожата. Така че един продукт е напълно достатъчен за двама.

Околоочен крем

Ако партньорът ви не е от тези, които биха използвали крем за лице – дори и да е създаден специално за мъже, тогава поне настоявайте да използва околоочен продукт. Особено ако носи очила или лещи, или работи дълго време на компютър, защото неизменно при такива хора кожата около очите се дразни допълнително. Отново изберете вариант без аромат и без парабени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X