Напишете дума/думи за търсене

Фъншуй за привличане и задържане на любовта

Древното китайско учение ни учи как да привличаме и задържим любовта, без която не можем! Предлагаме ви съветите на една от най-известните експерти по фъншуй в света – Лилиан Ту.

Червена лампа в югозападната част на дома – оставяйте я да свети всяка вечер в продължение на 49 вечери. Това според фъншуй е едно от най-мощните начини за привличане на любов.

Пуснете червен балон – напишете желанието си за любов върху него и го пуснете в небето. Не забравяйте да напишете и своето име, за да може желанието ви да се върне при вас.

Носете двоен символ на щастието – като бижу или като мотив върху дреха – това е най-силният символ на любовта. Ако го поставите в спалнята като изображение или гравюра ще даде нов заряд на връзката ви.

Сложете червени елементи в спалнята – но само елементи, защото в противен случай червеното може да има негативен ефект. Най-добре червен шал или червена лампа. Така ще събудите страст.

Розов кварц за романтика - най-добре необработен и то поставен в югозападната част на дома си. Той привлича много силна енергия и романтично щастие.

Вземете си аметист – поставете го под брачното легло, близо до долната част. Смята се, че така ще привлечете вярност в семейството.

Махнете огледалата от спалнята - особено ако са поставени така да отразяват леглото, защото са предпоставка бракът да стане многолюден.

Без водни елементи в спалнята - като аквариуми, малки водни кътове с въртящи се кристални топки или мини каскади. Дори голяма картина с водопад не е подходяща, защото може да предизвика разногласия. В спалнята не бива да имате и много растения, особено кактуси, защото те могат да доведат до разрив между партньорите. Същото важи и за картини или фотографии на голи жени.

Не подарявайте червени рози с бодли – особено на човек, когато наистина обичате, защото според експертите по фъншуй червените цветя символизират края на връзката, а алени растения с бодли носят двойно по-лош късмет.

Най-мощните символи за привличане на любов са статуетки или изображения на: две патици, два делфина, гълъби, лотос, орхидеи, божури.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X