Напишете дума/думи за търсене

Да се разкрасим експресно в обедната почивка

Все не ви остава време, за да се наконтите както подобава от бързане за работа. Вечерта имате среща, а не сте успели да подсигурите достатъчно изява на своята прекрасност. Не унивайте, защото обедната почивка е подходящо време да поправите тази несправедливост и да си откраднете малко красота.

Вода в косите

Вие сте притежателка на коса, която си прави каквото си иска. Не губете кураж, а извикайте на помощ спрей балсама – той ще й види сметката за нула време. Ако сте изхвърчали сутринта от вкъщи като космическа совалка и сте забравили прическата си на възглавницата, няколко пръски със спрей балсама ще ви даде „мокрото” самочувствие, от което се нуждаете.

Разцъфнали устни

Няма нищо по-приканващо от пухкави и влажни устни. Ако нямате ексфолиант, с който да премахнете мъртвите клетки, щипка захар, навлажнена с малко вода, нежно ще заглади устата ви. Върху „обелените” ви устни червилото ще се нанася по-гладко. Не забравяйте да нанесете балсам върху устата си, преди да я покриете с цвят.

Освежете краката си по средата на деня

Ако имате местенце само за вас в офиса, свалете обувките си и намажете уморените си крака с лосион. След това обуйте памучни чорапи за около 20 минути, които ще свършат чудеса за сухите ви пети.

Мини маникюр

Ако сте пропуснали предишната вечер да оправите ноктите си, а след работа ще имате гореща среща, единият час на обед ще свърши чудеса. Не е нужно да влачите цялата си палитра от лакове. Нокторезачка, пиличка и безцветен лак ще направят необходимото за красота на ръцете ви за една супа време.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X