Напишете дума/думи за търсене

5 начина за рестартиране на връзката

Трудна работа са любовните отношения. Първо е трудно да си намериш другарче, а после е още по-трудно да го задържиш. Защо пък да не стартираме новата седмица с няколко интимни решения, които ще дадат нов живот на връзката.

Станете по-добър слушател

Това е нещо, което никога не е излишно да се практикува от време на време. Не е много лесно за научаване, но със сигурност е доволно важно за доброто здраве на отношенията ви. Когато мъжът се чувства чут, той е и много по-щастлив. Следователно, и вие.

Не го вземайте за даденост

Много е лесно да приемеш другите за даденост, а тази грешка сме склонни да я прилагаме най-често към най-близките си хора. Животът е забързан и пълен със задължения. Разкъсвате се между работата, децата, извънкласните уроци, спорадичните срещи с приятели, гостуването при роднини. Да, и всичко това е на вашата глава. От време на време обаче се поспирайте, за да целунете любимия.

Излизайте на срещи

Поне веднъж в седмицата вмъкнете в натоварения си график и една любовна среща с половинката. Това, че живеете заедно, не е достатъчно за поддържането на интимните пламъци, бушуващи в началото на връзката ви. Не позволявайте любовта ви да изтлее, непотърсена между мръсните чинии и сметките за ток.

Бъдете искрени

Честността е важна във връзката. Без нея не може да имате доверие нито в себе си, нито в отсрещния. Обещайте си да бъдете по-открити към партньора си, да бъдете по-искрени. Вашата откровеност ще окуражи мъжа до вас да извади на показ същото си това качество.

Имайте високи изисквания

Не, не става дума за скъпи палта и обувки. Не правете ненужни компромиси във връзката си. Заслужавате да бъдете обичани, защото сте прекрасни. Ако господинът до вас не го вижда, то тогава си направете подранил коледен подарък и му пожелайте успех със следващата жена. Светът е пълен с приказни мъже – някой от тях може да се окаже сродната ви душа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X