Напишете дума/думи за търсене

Ивелина Христова: Моите талисмани имат силата да подреждат нещата

Победителката от риалити шоуто „Ясновидци“ Ивелина Христова помага на нуждаещи се от надежда и казва, че на нея самата й помага Господ. Тя се уповава на него. Вярата е в сърцето й и редовно реди молитви като „Отче наш“. Ивелина разкрива как се свързва с дарбата си да гледа в бъдещето и какво очаква България.

Ивелина, кога открихте, че имате рядка дарба?

На 10 г. преживях силен стрес. Не можех да спра да плача 3 дни от загубата на близък човек. След това забелязах, че имам дарбата да предричам. Лекувах енергийно с полагане на ръка върху болното място. Усетих, че имам нужда и да рисувам картини. Когато го правя, съм другаде, в един необятен свят, много различен от нашия. Там се преплитат енергии, микро и макровселени, огън и вода, любов и омраза. Срещат се минало и бъдеще. Затова моите картини имат терапевтични свойства. Оттук ми хрумна идеята да изработвам глинени талисмани, които с наричане сбъдват желания. С тях хората преминават период на пречистване.

По какъв начин помагате на хората?

При нарушение в баланса на човек настъпва хаос, а оттам идват и проблемите. Моите талисмани имат силите да наредят нещата. На мястото на омразата идва любовта, на мястото на болестта идва здравето, а на мястото на неудачите идва късметът. Много хора идват при мен, обременени, нещастни и болни. И след срещата, нещо се променя в тях. Аз влагам енергия и добри намерения в биополето им и хубавите неща настъпват в живота им. Аз съм канал, през който минава някаква енергия, която предавам с думи, действия или писане.

Кое от невидимия свят ви е направило най-голямо впечатление?

Невидимият свят вече е част от моя живот. Знам, че има Бог и всички други същества, които са в приказките и фантазиите на хората. Невидимите същества като ангелите искат да се усъвършенстваме и затова понякога преминаваме през страданието и изпитанията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X