Напишете дума/думи за търсене

Кажи ми какво гледаш по телевизията, за да ти кажа какъв си

Пред телевизора всеки има своите предпочитания – те говорят за основните линии в психологическия портрет.

Новини

Ако по телевизията следите основно новините, вие сте зает човек с наситен делови и частен живот, реалист, който предпочита обективната информация. Социално активен сте, имате ясна гражданска позиция. Не просто се интересувате какво се случва у нас и по света, но и използвате тази информация с практически цели.

Ток-шоута, предавания за звезди

Страстта по ток-шоутата и звездите клюки ви издава, че сте любопитен човек, особено що се отнася до чуждите тайни. Вие едва ли ще се вдигнете на бунт срещу неправдите или ще се опитате да промените нещо в собствената си страна. Предпочитате да наблюдавате ситуацията отстрани. Не обичате да се натоварвате с политически теми и граждански активности. Понякога ви липсва инициативност, лесно попадате под чуждо влияние.

Детективски сериали

Обичате загадките, а още повече ви привличат хората, които умеят да ги разплитат. Притежавате логична мисъл, интересуват ви причинно-следствените връзки, наблюдателни сте. Свикнали сте да анализирате това, което се случва наоколо, не сте особено доверчиви. Скептични сте, подлагате всичко на съмнение, изпитвате необходимост всяко събитие около вас да има собствено обяснение.

Сапунени опери

Ако харесвате дългите мелодраматични сериали, сте чувствителна и сантиментална личност. Не сте особено социално активни, за вас е важно собственото ви спокойствие, а страстите предпочитате да наблюдавате отстрани. Възможно е да се чувствате самотни.

Социални предавания

Вие сте активен гражданин, за когото е важно да е наясно с всичко, което се случва в обществото. Трудно е да бъдете убедени в нечия чужда гледна точка. Имате склонност да робувате на стереотипи.

Хумористични предавания

Вие общувате лесно, имате остър език и сте оптимистична личност. Не се интересувате особено какво се случва с хората около вас – но е възможно това да е защитна реакция, насочена към съхраняване на душевното ви равновесие. Имате много приятели, обожавате компаниите и шумните разговори.

Кулинарни предавания

Обичате разнообразието, харесват ви хора, които могат да направят от нищо нещо – и по-скоро, и вие сте от този тип личности. Допадат ви експериментите, имате добро чувство за хумор, обожавате живота. Имате много приятели, привличат ви ярките цветове и необичайните усещания.

Спортни предавания

Вие сте хазартна и импулсивна личност, обичате да спорите. Може да сте раздразнителни и резки, имате навици, които дразнят околните. Същевременно сте амбициозни, решителни, поставяте си ясни цели и ги постигате успешно. Не се интересувате особено от чуждото мнение.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X