Напишете дума/думи за търсене

Рецептите на проф. Мермерски за различни заболявания

Вече ви представихме интервюто с професор Мермерски, в което той обяснява защо избягва пилешкото и какви храни да не слагаме в устата си , ако искаме да сме здрави. Сега ви предлагаме неговите рецепти, които помага приразлични заболявания.

- Кисти на яйчниците според професор Мермерски изчезват като вечер се поставя тампон напоен със захаросан мед във влагалището и сутрин се маха. Терапията се прави всеки ден за седмица.

- Анемията си отива ако всеки ден се пие сок от по 2 с. л. червено цвекло, моркови и черна ряпа, за 2-3 месеца.

- Артритът се облекчава със сок от лимони – 4 части, морков – 10 части, спанак – 6 части. Болката ще отмине, ако на ставите се поставят затоплени дъбови листа. Отварата от коприва, брезови листа и шипка също помага.

- Запекът ще бъде забравен, ако в чаша мляко, вода или сок се разбърка 1 с. л. трици и се изпие. За ден – два стомахът ще заработи на пълни обороти. Запарката от ленено семе или бульонът от праз лук също помагат.

- Високото кръвно налягане може донякъде да се коригира със суров белтък. Ако се чумерите при вида на поклащащия се белтък, го разбийте с малко захар и канела все едно подготвяте десерта целувки. Кръвното пада и ако всеки ден се хапват по 125 г целина.

- Астматиците ще започнат да дишат по-леко, ако изчистят 3-4 корена хрян, настържат ги на ситно, смесят ги с 350-400 г мед и взимат по 1 с. л. от сместа няколко пъти на ден.

- Възпаление на дебелото черво, при което човек изхожда кръв, се лекува като се смесят 400 г мед, 400 г зехтин, 1 медицинска дъвка (10 г) и 1-2 лъжици прополисова тинктура. От сместа се отпива сутрин и вечер. Проблемът спира след 2-3 месеца.

- За да се развие нормално плода в корема на майката и да се предотвратят малформации, бременната трябва да яде повече цвекло.

- Предразположените към инфаркт и сърдечни проблеми нека хапват повече ябълки. Те понижават риска от рак на белите дробове и премахват запека.

- Херпес зостер не се лекува с антибиотик, а като се намаже с хума. За няколко дни и се „изпарява”.

Източник: сп. "Рецепти за здраве"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X