Напишете дума/думи за търсене

Добрата новина: при сексуални нарушения процесът е обратим

Он клиник – София, Варна, Бургас, вече и в ПЛОВДИВ.

Преоткрийте прелестите на сексуалния живот

Сексът е важна част от живота на мъжа, независимо от възрастта му. Основен фактор за успешен сексуален контакт е стабилната ерекция. Има мъже, при които обаче се появяват проблеми с еректилните възможности и това често се превръща в затормозяващ отношенията елемент.

Ерекцията е най-елементарният, но и най-уязвим феномен на мъжката сексуалност. Нарушенията в ерекцията влияят не само върху физиологията на мъжа, но и върху емоционалното му състояние като пораждат безпокойство, ниска самооценка и депресивни състояния. В много от случаите виновниците за сексуалните проблеми са група заболявания (диабет, високо кръвно налягане, сърдечно-съдови проблеми), които увреждат сексуалната функция на мъжа.

При сексуални нарушения процесът е обратим. Днес за всички видове сексуални проблеми има решение. През последното десетилетие в медицината се обособи отделен клон, наречен сексуална медицина, чийто средства са в състояние да подобрят и възстановят напълно сексуалните възможности на мъжа без значение от възрастта и здравословното му състояние. Он клиник внедри в България тези уникални методики и успешно ги прилага повече от 11 години.

Кога е необходима медицинска помощ?

При всеки, даже при най-здравия мъж, могат да възникнат сексуални нарушения, но ако те се наблюдават повече от 2 месеца или периодично се повтарят, е желателно да се консултирате със специалист. В Он клиник с помощта на съвременни методи за диагностика урологът ще установи причината за възникналите нарушения и ще предложи решение за проблема.

В Он клиник 98% от мъжете са преодолели затрудненията в сексуалния си живот.

Ключът се крие в индивидуалния подход. Лечението е съобразено с физиологията и здравословното състояние на всеки пациент. Урологът подбира точната комбинация от медикаменти, които водят до категорично възстановяване на сексуалните възможности на мъжа.

ХВАНИ ВЪЛНАТА НА ЛЯТОТО:

ПРЕГЛЕД с 50% отстъпка в ОН КЛИНИК

Запишете час за консултация още днес на:

0700 1 19 19

0885 488 088

24-часов достъп през http://www.onclinic-bg.com/zapazi_chas.html

X