Напишете дума/думи за търсене

Знаци, че сме в грешната връзка

Животът е твърде кратък, та да го пропиляваме с мъже, които не само че не ни заслужават, ами са толкова погрешни за емоционалното ни добруване, че е по-добре да хербарираме крехките кълнове любов у нас, отколкото да им дадем шанс, а плодът да излезе ялов.

Една връзка не е само емоция. Тя е в това да даваш и да взимаш, ама не наполовина, а на 100 процента. В едни отношения няма първа, втора или нощна смяна – има денонощно отдаване. Понякога обаче, замаяни от усещанията, сме склонни да пропуснем едни доста ярки пътни знаци, които ни предупреждават за ремонта в края на шосето, завършващо в пропаст.

Не се усмихваш достатъчно насаме

Случвало ви се е да виждате хора по улиците, които се усмихват безпричинно. В повечето случаи тази усмивка е свързана с нова емоция. Ако обаче не усещате „неоправдана“ усмивка върху лицето, то тогава значи има нещо гнило в любовния ви избор. Единственият човек, от когото не може да скриете чувствата си, това сте вие самите. Лесно е да убедите околните, че всичко е наред в любовния ви свят, ама себе си с какво ще забаламосате...

Емоционално изтощена си

Читавите отношения не те карат да си на предела на силите си, а ти дават чувство на такава пълнота, че като нищо може да се пръснеш от щастие. Да си вдъхновена до безкрайност, да си мотивирана, развълнувана. Обаче ако си ментално и емоционално изцедена, то със сигурност виждаш сметката на собственото си добруване заради някаква връзка, дето и без това няма да прокопса.

Губиш представа за себе си

Струва ли ти се понякога, че си в някакъв слугински режим? Че непрекъснато си в услуга на щастието на партньора ти, а твоите усилия и желания не виждат реципрочна отплата. Лесно е да се загубиш в целия световъртеж от грижа за другия.

Ти се грижиш да няма пукнатини

Ако ти е писнало постоянно да инициираш вашите пътешествия, ти да си двигателят на интимните ви моменти или само на теб да се пада честта за грижата за дома, то най-вероятно вече си наясно, че влачиш на гърба си едни доста нефункционални отношения, които изстискват не само силите, но и любовта ти. Щастливата и здравословна връзка се случва в екип и като в добър отбор всеки от състезателите имат своите силни страни. Ако само единият играч тегли на плещите си целия отбор, то загубата му е в кърпа вързана.

Не искаш да го загубиш

Когато нещо, което доскоро сме харесвали и ни е карало да се чувстваме приказно, започва да се изплъзва от ръцете ни, опитваме се със зъби и нокти да го задържим. Но не всяко нещо си струва усилията. Ако една връзка е изпяла своята любовна песен, по-добре да не продължаваме да пеем фалшиво, а да намерим нов солист, с когото да изпеем следващата си любовна песен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X