Напишете дума/думи за търсене

Знаци, че той наистина е луд по теб

Съгласете, че изобщо не е лесно да се впуснеш съвсем сърцато в една връзка, ако непрекъснато си задаваш въпроса дари той има сериозни намерения към теб.

Помня, че когато казах на последното си гадже, че го обичам, на него му потрябваха около 30 дни, та да ми върне достоен отговор. Истината е, че мъжете имат десетки други начини да ни покажат любовта си и това, че не могат без нас.

Уважава мнението ти

Той чува това, което му говориш, и уважава мнението ти. Помни всичко, което си му казала и винаги взима предвид твоите съвети.

Откровен и прозрачен

Мъж, който има сериозни намерения за отношенията ви, няма скрито-покрито от вас. Слага всички карти на масата, за да е наясно, че нещо няма да се обърка заради недомлъвки.

Забравил е за старите гаджета

Ако вижда бъдещето си с теб, със сигурност няма да има нужда да поддържа контакт със старите си гаджета. Ще има очи и сърце само за твоята особа.

Говори за теб дори когато не си там

Приятелите му твърдят, че той говори за теб дори когато не сте с него. Това със сигурност знак за това, че си му влязла под кожата.

Включва те в хобитата си

Знаем, че съвместните занимания и хобита сближават още повече. Ако той те кани на своите тренировки, на концерти на любимата си банда, на петъчната игра билярд, е ясно, че иска да сподели с теб една доста важна за него част от живота си и иска и за теб да има място в нея.

Опитва се да прави добро впечатление на твоите хора

Господин, който иска да бъде с теб, ще положи усилия да научи подробности за твоите приятели и семейство. За това какво им харесва и какво би могло да ги подразни. И не на последно място ще се опита да ги впечатли.

Не бърза с интимностите

Дори и да е бил голям плейбой в миналото, ако наистина си пада по теб, изобщо не е изключено един мъж да го кара лека-полека. Той не ще те кара да скачаш в леглото още на първа, втора или трета среща. Ще се наслаждава на твоята компания и първо ще се отнася с теб джентълменски, а когато му дойде времето, ще те въвлече в сластната игра между чаршафите.

Прави място за теб в дома си

Няма нужда да се тревожиш къде да си оставиш резервен чифт бельо в неговия апартамент. Ако е освободил място за твоите вещи, то е защото е напълнил сърцето си с любов за теб.

Постоянно търси контакт

Пише съобщения, обажда се, намира всевъзможни начини, за да покаже, че мисли за теб.

Прекарвате времето си заедно ефирно

Когато сте заедно, ви е изключително забавно. Смеете се, разговорите са леки, а интеракцията помежду ви ефирна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X