Напишете дума/думи за търсене

Безотказна комбинирана терапия лекува мъжката импотентност

Днес почти всеки мъж, който желае да има ерекция може да я получи, благодарение на съвременните методи за нехирургично и неапаратно лечение. Независимо от корените на проблема, в ръцете на опитен уролог еректилната дисфункция е обратима. Проблемите, свързани с ниското качество на сексуалните контакти (импотентност, преждевременна еякулация, слаба ерекция) реално не застрашават физическото здраве, но причиняват сериозен психологически дискомфорт. Мъжете, които се чувстват непълноценни в леглото, изпитват тревожност, депресия, неудовлетвореност, ниско самочувствие и раздразнителност. Влошаването на честотата и качеството на интимните контакти дава негативно отражение върху качеството на живот както на самия мъж, така и на партньорката му.

Професионалният опит на екипа на Он клиник гарантира на пациентите индивидуален подход към причините за еректилните проблеми и безотказно неапаратно решение.

Пълноценен и задоволяващ сексуален акт е възможен при всяка възраст и всеки мъж. Подходите, които използваме са ефективни, стимулират успешно кръвоснабдяването в таза и половия член и подобряват значително възможностите на мъжа за ерекция. Нещо повече – осигуряват стабилна, дълготрайна твърдост на пениса и са предпоставка за удовлетворяващ и двамата партньори интимен контакт.

Ерекция може да се получи в резултат на работата на нервната система и на кръвоносните съдове (артерии и вени) при наличност на определени нива на хормоните. Нарушение във функционирането на някоя от системите може да попречи на мъжа да извършви сексуален контакт. Затова е от ключово значение към смущенията да се подходи с необходимата сериозност, професионализъм и познания. Дългогодишната практика на специалистите от Он клиник с пациенти, които са изпитвали еректилни проблеми, ни дава преимуществото да приложим с успех доказани методи от съвременната сексуална медицина, без да се налагат апаратни или хирургични намеси.

Защо да избереш Он клиник?

- международна, престижна верига от клиники с над 140 филиала по целия свят

- огромен клиничен опит, над 2 милиона пациенти

- безспорно високо качество и реално приложение на най-съвременните медицински методи

За повече информация: http://onclinic-bg.com.

Запиши час на тел: 0700 1 19 19 или 0885 488 088.

X