Напишете дума/думи за търсене

За какво се караме най-често с приятелите си?

Който няма приятели, той не знае какъв жонгльор трябва да си понякога, та всичко да върви по другарски мед и масло.

Когато се появи сериозен проблем, той в повечето случаи е неочакван, носи доволно количество разочарование и почти непосилен дискомфорт, с който ще трябва да се оправяме както си знаем.

Комуникацията е връзка с ключове, която често губим, изпадайки в лепкавата паст на приятелския сблъсък.

Приятелката ви е твърде заета и няма време за вас

Решението: Покажете й огорчението си. Ако проблемът започва да става все по-константен, тогава и вие разредете поканите си за срещи и започнете да се виждате с приятели, които имат време за вас.

Не понасяте гаджето или съпруга й

Решението: Набийте си го в главата – това е нейният партньор, не вашият и не е нужно да го харесвате. Ако не си падате по избора й на любим, опитайте да се виждате само с нея. Може да споделите с нея вашата несимпатия, но не се опитвайте да я навивате да се раздели с него. Ако мислите, че той й действа саморазрушително, бъдете откровени, но не налагайте натиск. Всеки сам най-добре знае какво му трябва, за да бъде щастлив.

Едно време сте били неразделни, а сега няма какво да си кажете

Решението: Ежедневието ви е станало толкова различно, че е променило и приятелството ви. Тези отношения имат своите възходи и падения и само някои от тях траят цял живот. Поговорете с нея, за да разберете дали нещо у вас, у нея или у двете ви се е променило като динамика, и се опитайте да оправите леко дистанцираната си връзка.

Приятелката ви в офиса ви използва, за да вършите и нейната работа

Решението: Това за съжаление се случва доста често. Но ако искате да запазите приятелството си и да не спъвате работния процес, задължително трябва да говорите с нея и да дефинирате доста ясно задълженията на двете ви.

Запознавате двете си най-добри приятелки една с друга и те забравят за вас

Решението: Гадно е, ама се случва. Понякога хората се намират и се надушват от първо виждане. Може да се окаже, че те двете са по-подходящи за другарски отношения, отколкото вие поотделно с всяка от тях. Ако не успеете да намерите път към тях, тогава обърнете взора си към нови приятелски хоризонти.

Приятелката ви слага край на вашите отношения без обяснение

Решението: Дори да няма какво повече да дадете на дългогодишното си приятелство, по-добре да сложите край по цивилизован и прозрачен начин. Ужасно е някой да те остави без обяснение защо повече не иска да бъдеш в живота му. Затова се опитайте да склоните вече бившата си приятелка за една последна среща, на която евентуално да разберете причината за вашата разлъка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X