Напишете дума/думи за търсене

VIRILMAX – френският природен комплекс за мъжественост

Има ли вълшебно биле за потентност, за мъжественост. На всяко кътче от земята природата е създала богата естествена аптека от растения, които подпомагат ерекцията. Какво ще стане ако се комбинират в едно тези билки? Този въпрос са си задали френски учени и …. сътворили натуралния продукт – VIRIL MAX /Вирилмакс, в превод от френски „максимална мъжественост“ или „мъж на макс“/.

Изследователите от 3C PHARMA, фармацевтичното поделение на козметичния лидер „3 CHENES“ /Троа шен, в превод Трите дъба/, предлагат хранителна добавка от естествени съставки, която е със силата на лекарство. Приемайки VIRILMAX мъжът е сигурен първо, че няма да увреди здравето си, заради химически компоненти. Второ, въздействието наистина е на максимална степен, защото съчетава и умножава чрез синергия ефектът на най-добрите природни средства за мъжественост. Трето, след като не се страхувате, че хапчето ще ви навреди, естествена е и липсата на стрес и оттам по-добрия резултат в леглото.

Вирилмакс /самото име на български звучи повече от показателно/ стимулира по-стегната и по-дълга ерекция, както и по-дълготраен полов контакт. VIRILMAX повдига либидото чрез влияние върху 2 основни области: психологически и физически възприятия.

Добавката съдържа екстракти от Muira puama, женшен, шафран, гуарана, кръстоска от малта, лют червен пепер, черна подправка, витамини С и В5, Л-аргинин, магнезий, селен и цинк.

Как точно тези компоненти влияят на мъжествеността?

MUIRA PUAMA е дърво от Амазонската гора, с което индийските племена от древни времена лекуват импотентността. То традиционно се използва като сексуален стимулант със свойствата на афродизиаците, а и като тоник за нервите.

ШАФРАН – най-скъпата подправка, извлечена от шафрановия минзухар. Древните перси и египтяните считали шафрана за афродизиак.

ГУАРАНА – растението, с произход от Бразилия, се използва традиционно в случаите на умора, тъй като то тонизира и дава прилив на енергия.

ЖЕНШЕН - признат за своите подсилващи и афродизиачни свойства, както и за увеличаването на обема и поддържане нивото на тестостерона.

КРЪСТОСКА ОТ МАЛТА - (Бабини зъби L) е лечебно растение, използвано в Индия в продължение на векове, а също и в традиционната азиатска медицина. Стимулира половите хормони, подобрява сперматогенезата.

ЛЮТА ПОДПРАВКА - погрешно наричана Лют червен пипер, е подправка, извлечена от плодове с особено лют вкус. Тя стимулира кръвообращението и така улеснява ерекцията.

ЦИНК - необходим е за ДНК синтеза, за Рибонуклеиновата киселина, протеини, сексуални хормони, за добрата функция на тестисите и простата. В някои случаи хората, страдащи от еректилна дисфункция имат ниско ниво на цинк в системата си.

ВИТАМИН С - известен най-вече със своя общ стимулиращ ефект.

ВИТАМИН В5 - играе роля в синтеза на половите хормони.

СЕЛЕН - увеличава мъжката сексуална енергия, активира ерекцията.

Л-АРГИНИН - традиционно се използва за увеличаване на либидото.

АРГИНИН - помага за регулирането на производството на азотен оксид и по този начин насърчава увеличаването на притока на кръв – необходим за ерекцията.

МАГНЕЗИЙ – минерал, който играе важна роля в общата нервна система, за премахване на стреса, безпокойството, нервността, депресията, умората.

1 капсула Вирилмакс се пие 30 до 45 минути преди полов контакт.

VIRIL MAX вече се продава в българските аптеки. Хранителната добавка може да купите и онлайн на www.biolifecosmetics.com.

Дистрибутор: ”Био Лайф Козметикс” ООД, тел.: 02/483 09 59, GSM 0884 100 950.

X