Напишете дума/думи за търсене

Признаци, че той има емоционална афера

Всеки път щом минавам през една от метростанциите, ме връхлита едно и също неудобство - споменът как преди години един от бившите ми партньори беше пуснал 50 лв. в музикалния калъф на млада цигуларка. По онова време бях достатъчно уверена във връзката си и в него, за да не се поддам на параноични мисли, но в крайна сметка знаех, че това, че не правят секс, не означава, че няма афера. Емоционална.

Наясно сме, че изневярата има толкова много измерения, че изобщо не може да й хванеш спатиите. Как да разберем дали мъжът до нас е пропаднал във фазата на мераците?

Той има специален рингтон за нейните позвънявания

Ако е парче на Кристина Агилера и приятелка му е самата певица, тогава място за притеснение няма. Но ако сред другарския му кръг няма блондинка, която изглежда и звучи като американската изпълнителка, значи има нещо гнило, и то не е в Дания. Ще разберете дали вече са престъпили границата на платоничното в момента, в който с тази мелодия започне да звъни някой „Валентин“, а не Валентина, която до вчера се е появявала на екрана.

Сравнява ви с нея

Говори ви от време на време за новата колежка, но твърди, че вие правите по-ароматно кафе от нейното. Въпреки това не му се връзвайте. Твърде вероятно е тя да му се усмихва така, че егото му да удря тавана.

Нарича ви с нейното име

Това си плаче за едно прилично скандалче или най-малкото за едноседмична обида, през която кухнята е под карантина, а вечерята са остатъците от служебния му обяд. И не става дума да е объркал името ви в кревата. Ако там се случи, направо може да извикате хамали, които да го изнесат.

Има ново хоби

От колко време му повтаряте, че е крайно време да се стегне, да си намери някакво хоби, което да сваля напрежението от деня, а той си прави оглушки. И ей така изведнъж един ден се появява с чисто нов спортен екип и гирички, с които ще прави бицепси. Определено вие не сте причината за тая промяна.

Казва, че вие двете може да бъдете приятелки

А след това прави всичко възможно да не ви запознае с нея. Явно нещо се е променило в отношението му към нея и то със сигурност не включва троен поход в планината.

Има негативно отношение към нейните любовни интереси

Той иска най-доброто за нея и това, разбира се, е той. Не е изключено да има някаква част от мозъка му, която наистина да иска да я защити от всичките неподходящи мъже около нея, но твърде вероятно е неговата загриженост да е нищо по-различно от емоционално залитане.

Познава я отскоро, а вече я чувства като „сестра“

Я пак! Кой с лека ръка слага такива епитети в днешно време?

Ходи на пазар с нея

Това вече намирисва на афера. Не говорим да забърше нещо от някоя витрина в обедната почивка, а за неколкочасово обикаляне по магазините.

Знаете във филмите кои мъже ходят на пазар с жени – тези, дето са интимни с тях. Стоят господата в преддверието на пробните и чакат тяхната избраница да излезе с поредния пробван тоалет.

Да ходиш с жена по моловете и да си мъж, не е като да сте си първи приятелки. Следващата стъпка сигурно ще бъде да си сплитат косите. Или да се събудят един до друг.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X