Напишете дума/думи за търсене

Незабавно премахване на остра и хронична болка с шокови вълни

Шоково-вълновата терапия е внедрена през 90-те години на миналия век като изначално е разработена за бързо възстановяване на професионални спортисти, танцьори, циркови дейци – дейности, съпроводени от нарушения в работата на опорно-двигателния апарат и хронична болка. Болката е ежедневие не само за спортисти (много разпространени са т. нар. тенис-лакът, голф-лакът, коляно на скачач), а и сред офис-служителите с целодневно използване на компютърна мишка и клавиатура. Класическият подход в лечението включва физиотерапия, противовъзпалителни препарати, масаж. Схемата отнема 2 до 6 месеца многократни посещения без устойчив ефект, а медикаментите често са с противопоказания и странични ефекти.

Днес шоково-вълновата терапия е достъпна за масово приложение. Без странични ефекти и без използване на обезболяващи. Тя работи със звукови ударни вълни, които премахват болката ВЕДНАГА - още след първата процедура. А за продължителен ефект са необходими средно 6.

Шоково-вълновата терапия трайно освобождава движението. Бързо се разсейват уплътненията в мускулите и схващанията, подобрява се храненето на тъканите, увеличава се обемът на движенията, повишава се издържливостта на натоварвания. В ЛЕЙЗЪР МЕД процедурите се извършват с най-високия клас апаратура в областта на шоковите вълни, притежаваща единствената по рода си смарт-фокусирана енергия, която позволява да се третират и повърхностни, и дълбочинни зони, генериращи болка.

Прегледът в ЛЕЙЗЪР МЕД включва:

• консултация с ортопед,

• комплексен физикален преглед,

• измерване на движенията,

• инструментално измерване на болката.

Още информация на:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

X