Напишете дума/думи за търсене

Колко трябва дълбоко да е деколтето, за да не е вулгарно

Дълбоко, дълбоко, дълбоко се спуска деколтето тази зима. Какво като температурите са минусови - щом имаш нещо, защо да не го покажеш? Звездите поне следват тази логика. Те много добре знаят, че няколко сантиметра повече или по-малко могат бързо да им осигурят кориците на списания и да им запазят място в разговорите на мъжете, а и не само там.

Кейт Хъдсън, Сиена Милър, Дженифър Лопес вече се разходиха по червения килим и наложиха модата за настоящата година - деколте, което стига почти по пъпа. Разбира се, към групичката се включва и Ким Кардашиян, която обича да разнообразява и не разчита само на известното си дупе, за да привлече вниманието към себе си. Съпругата на Кание Уест често излиза с впечатляващо деколте и не се затормозява да си слага сутиен отдолу.

Не винаги обаче резултатите, които тази визия постига, са добри. Рита Ора лично се убеди в това, когато се появи в телевизионно предаване и показа твърде много от себе си. Участието доведе до повече от 400 оплаквания на зрители, намерили вида за обиден.

За да провери има ли място дълбокото деколте в ежедневието на обикновената жена, "Дейли Мейл" изпрати своя журналистка на разходка из улиците на Лондон. 24-годишната Дени Киркова не остана незабелязана. "Доста е разголена за ниските температури навън, но определено ми харесва видът ", "Звездите също са хора. Те просто обичат телата си повече от обикновените жени и не се притесняват да ги показват", "Много е секси. Харесва ми", коментират представителите на силния пол, като повече се спират и оглеждат Дени.

"Млада е и може да си го позволи", е най-честата реакция на жените, които също се обръщат след журналистката.

"Може да си сложите такова деколте, но трябва да имате хубав бюст, да не оставите зърната ви да се очертават и все пак да имате мярка", е съветът на модните експерти.

Крайното решението остава във вашите ръце и ще лежи на вашите гърди.

Материалът е на вестник "Труд"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X