Напишете дума/думи за търсене

Какво искат жените на 20?

Тя вече е жена, не тийнейджър.

Клокочи като вулкан от емоции. Витаеща в облаците на чувствата. Решена да постигне целите си, готова да превземе света.

Чувството да си на 20 е неописуемо. Вече си мислиш, че държиш живота си в длан. Няма кой да ти държи сметка, правиш неизбежните грешки и не мислиш особено за последиците на действията си.

Чела си, слушала си, видяла си от приятелки, че това са може би най-прекрасните години на една жена и искаш да опиташ от пълното на живота.

От най-забраненото, от най-опасното. Вживяваш се в по-зрялата си роля и тайничко се прокрадват желанията да си онази сексапилна офис мадама, която изкарва сама парите си и е напълно независима.

Лутат се купища мисли за това кое е правилно и кое не, а твърдението, че жените не знаят какво искат, приляга успешно на 20-годишните.

Не за друго, а защото те искат от всичко.

Незадоволени са, по всякакъв начин. И плътски и емоционално. Копаят надълбоко в сърцата си, за да тестват доколко могат да са влюбени. Могат със замах да резнат крилцата на хлътналия господинчо по тях.

Яхнали са метлата на откривателството, яхнали са и кратките авантюри. Потвърждават писаниците, че на 20 правим най-много секс, пробваме и експериментираме до краен предел.

На тази възраст жената иска да е независима и самостоятелна. Харесва й да се доказва на останалите и се сблъсква с реалностите на живеенето сама, на работата 5 и повече дни в седмицата.

Все още копнее да бъде още по-пораснало момиче, макар че усеща предимството на това да си млад. Казва си, че трябва да е с визия на топмацка - слаба и привлекателна. Да е тази, в която всеки ще се загледа и чийто номер ще поискат. 20-годишната жена иска да е любимката на всички, най-добрата приятелката и душата на компанията.

И както казва Моника Белучи: „Жената на 20 е парченце сладкиш. Още топла, сладка хапка за живота.“

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X