Напишете дума/думи за търсене

Гадната раздяла си има цака

Когато любовта започва, всички имаме големи надежди за нейния живот. Не мислим за нейната кончина и вярваме, че ще сме заедно вовеки. Но неусетно стигате до момента, в който този, когото сте смятали за бъдещия ви съпруг, ни зареже безкомпромисно.
Преди да се окопитите, първо потъвате здраво в самосъжаление и гняв, достигате висини в разочарованието си от края на връзката ви.

Това, че си зарязан може да промени живота ви и да разклати самоувереността ви за секунда.
Има моменти, в които дори се съмняваш в твоята преценка, в интелекта си, в своята сензитивност, която не ти е подсказала, че нещо такова се задава.

Животът е като влакче на ужасите, има своите възходи и падения. Как по-бързо да се изправим на крака, след като са ни ритнали „любовно” в зъбите.

Направете списък с разочарованията си

Да изложиш грижите си на лист, е доста терапевтично. Много хора смятат, че ако игнорират проблема, той ще изчезне от само себе си. Да, ама не.

Признайте истината

Бъдете брутално честни пред себе си. Не забравяйте, че когато някой ви зареже, това може леко да замъгли преценката ви. Въпреки това се опитайте да останете абсолютно обективни и да минете през връзката си като на филмова лента.

Не го приемайте лично

Да, звучи шантаво, но пробвайте. Понякога нещата просто се случват и наистина няма какво да направите. Важно е да приемете факта, че дори вашите грешки и провали не заслужават такъв край. И че освен тях, сте пълни с добри качества.

Разберете, където точно се намирате

Приемете раздялата, за да я преодолеете. Ако дълго време я отричате, това ще забави лекуването на разбитото ви сърце.

Простете на себе си и на другия

Да, не е лесно, но върнете се отново на списъка с разочарованията и грешките и напишете срещу всяко от тях: „Прощавам ти и ще използвам тази раздяла, за да стана по-добър човек.” Няма нужда да закотвяте в мрачното си минало, гледайте напред към светлото бъдеще.

Предприемете мерки

Да те зарежат, може доста да пореже самочувствието и да те накара да циклиш на едно място. За да излезете от този ступор, започнете отново да правите всички неща, които са ви усмихвали, преди да започнете вече свършилата ви връзка. Запишете се на йога, отслабнете, отидете на екскурзия. Правете повече неща за себе си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X