Напишете дума/думи за търсене

10 причини, поради които жените зарязват мъжете

Прави й забележки публично

Ако пред общите ви познати, а и не само коментирате на глас и с примех колко много не се справя в кухнята тя, това говори по-зле за него, отколкото за нея. Един мъж трябва да може да пази достойнството на дамата си, както и обратното.

Не са уместни и забележки за фигурата пред други хора. Ако пък отидете на гости на майка му и на глас обяви колко лоша домакиня сте, със сигурност това няма да остане безнаказано.

Най-добрата му приятелка е по-важна за него

"Най-добрата ми приятелка е много по-добър шофьор от теб", "Тя е толкова организирана и амбициозна", "Няма човек, с когото да ми е по-забавно". Кого го интересува? В такъв случай просто му кажете да стане гадже с най-добрата му приятелка. Няма нищо лошо в това да поддържа приятелски отношения с човек от другия пол, но уловката е ясно и точно да определи мястото на този човек.

Говори само за фитнес и протеини

Хубаво е мъжът да е с поддържано и атлетично тяло. Стига обаче да не е обсебен от темата и да не налага вижданията си и на половинката си.

Занемарява личната си хигиена

Това се отнася както за мъжете, така и за жените. Не е казано, че трябва всяка седмица да ходи на козметик или постоянно да е гладко избръснат. Свежият дъх, чистите дрехи и добрият аромат са достатъчни, за да направи добро впечатление.

В заведение поръчва първо на себе си

Не че в момента, в който го направи, ние ще станем от масата, зашлевявайки му шамар. Тук проблемът се крие другаде - в това дали е кавалер, или не.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X