Напишете дума/думи за търсене

10 причини, поради които жените зарязват мъжете

Няма мъж, на когото да не се е случвало да бъде зарязан от жената до себе си. Тогава, колкото и хладнокръвно да реагира той, все пак започва да си задава въпроса къде е сгрешил.

Защо се получава така обаче и какво кара една жена да скъса с половинката си и да потърси някой по-добър? Ето 10 причини, които подтикват нежния пол да продължи с издирването на подходящия.

Ако звънят през час

За всяка една жена вниманието на мъжа до нея е приятно. Има граници обаче, които не трябва да се преминават. Ако звъни през един час, за да я пита къде е и какво прави, това със сигурност няма да се стори като мил жест на загриженост, а по-скоро обратното - ще досади.

Всъщност няма и много смисъл в подобно занимание, защото, както гласи вицът, откакто има мобилни телефони, жената е все вкъщи. Уважение на личното пространство и доверието са ключ към успеха на връзката.

Ако е болезнено ревнив

Хората са казали, че който не ревнува поне малко, значи не обича. По мое мнение няма как да не съществува поне минимална ревност и собственическо чувство, ако наистина държите на човека до вас. Стига да е в рамките на нормалното и допустимото. Не са редки случаите, в които в медиите съобщават за престъпления от ревност. Дори наскоро това бе едно от водещите заглавия - за двойно убийство и последвало самоубийство от ревност.

Има мъже, които дори не позволяват на гаджетата си да излизат по женски с приятелки, защото се страхуват да не би тайно да се срещат с друг мъж. Има и такива, които правят скандали само ако погледът ви се засече с този на някого от противоположния пол. Това състояние определено не е нормално и води след себе си редица проблеми. Нерядко и физическо насилие. Едва ли има жена, на която би се харесало да живее в клетка и да бъде забранявано да се гримира в отсъствието на мъжа например. 

Не я запознава с приятелите си

За една жена е знак за сериозни намерения от негова страна, когато я представи пред приятелите си. Така дори би могъл много повече да спечели доверието и да не се налага всеки път да обяснява къде сте и с кого.

Когато заяви пред компанията си, че това всъщност е "неговото момиче", показва, че е сериозен, и, от една страна, доказва чувствата си.

Отбягва темата за родителите си

Тук важи същото правило като при приятелската компания. Разбира се, не е казано да я представи на майка си на втората среща като бъдещата си съпруга.

Ако това обаче не се случи дори и след сериозна връзка и поне една изминала година, рискува жената до него да си помисли, че я крие или че го е срам от нея.

Не й честити рождения ден

Това е може би най-лошото нещо, което може да стори. Дори забравянето на годишнината или на датата на запознанството няма да обидят една жена така, както ще я засегне, ако я пренебрегне на личния й празник.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X