Напишете дума/думи за търсене

Седемте пророчества на маите

Маите са считали, че човекът е проекция от енергия. Жреците на Слънцето, чиламите и алкините можели да видят бъдещето на своя народ. Със сърцата и умовете си те били в единство със Земята, а оттам са се свързвали с нашето Слънце, със слънцето на Плеядите и с Хунаб Ку - техния върховен бог в центъра на галактиката. Това единство е разширявало възприятията и съзнанието им и са постигали временни състояния, в които можели да видят бъдещи събития. Така се появяват удивителният календар на маите, както и седемте пророчества за бъдещето на планетата ни.

В ПЪРВОТО предсказание маите доказват, че Вселената има цикли - периоди от време, които започват и свършват като деня и нощта; че сега се намираме в края на един такъв цикъл, в един период на трансформация, наречен “време на безвремие”, което ще приключи в събота, 22 декември 2012 година, и ще промени напълно планетата и човечеството; че Слънчевата система се върти по елипса около центъра на галактиката, откъдето на всеки 5125 години получава един синхронизиращ импулс. Това е “сърцебиенето на Галактиката”, която синхронизира всички живи същества, водейки ги към една по-съвършена хармония.

ВТОРОТО е, че при повишаването на честотата на вибрациите на Земята нашите клетки, които също се опитват да се хармонизират с новия ритъм, предизвикват промени в поведението ни. Човекът се изправя срещу своите страхове, терзания, съмнения, за да се освободи от тях и да постигне по-висока вибрация заедно с планетата и Вселената.

Страхът, омразата, нетолерантността създават ниски вибрации. Докато любовта, разбирателството, уважението предизвикват високи вибрации.

Поведението на човек може да увеличи или намали вътрешната му енергия. По-малко вътрешна енергия води до повече депресия и тъмнина. Повече вътрешна енергия - повече мир и щастие. Проверката на резултата от човешкото поведение след която и да е постъпка позволява да се разбере дали тя е повишила или намалила жизнената енергия. Ако човек е нарушил вътрешния си мир, значи е действал без респект към другите, може би несъзнателно, намалявайки своята вътрешна енергия. Ако човек се чувства добре, значи е действал с разбиране, уважение, оценявайки събитието като възможност да опознае живота. Това значи, че е постъпил мъдро, увеличавайки своята жизнена енергия.

Според второто предсказание се намираме в големия огледален салон, във време, когато всеки човек ще съди сам себе си.

ТРЕТОТО казва, че вълна от горещина ще повиши температурата на планетата. Тя ще предизвика климатични, геоложки и социални промени в безпрецедентен мащаб и с изненадваща скорост. Според маите увеличаването на температурата ще се дължи на различни фактори, някои от тях създадени от човека. Липсата на синхрон с природата задейства процеси на самоунищожение. Други фактори ще са предизвикани от Слънцето, което засилва своята активност с увеличаването на вибрациите си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X