Напишете дума/думи за търсене

7 признака, че бракът не върви според бракоразводните адвокати

Разбира се, има ясни индикатори кога един брак не върви, като изневерите или непреодолими различия – но има и други, по-малко забележими проблеми, които могат да спънат брака по пътя му. Бракоразводните адвокати са виждали и чували всичко и доста често виждат общи неща в отношенията на клиентите им. Това са най-често срещаните признаци, че бракът ви няма да провърви според специалистите.

1. Парична измама
Всички дългове, сметките и инвестициите трябва да бъдат сключвани преди брака, но не винаги става така. Когато единият от съпрузите не споделя пълно финансово разкритие, възникват проблеми. Често пъти, когато едната страна открие, че другата страна е пред банкрут преди или по време на брака, едната страна спира да има доверие на другата. Също толкова тревожно е и когато единия от съпрузите не е напълно искрен за бонусите, които получава от работата.

2. Мълчаливият подход
Всички хора общуват по различен начин, но как един човек реагира в дадена ситуация, която го натъжава, ядосва или като цяло го кара да се чувства неудобно, е важно. Да осъждате партньора ви с мълчание, сигнализира за слаба комуникация във връзката. Това по същество е целувката на смъртта за връзките, защото води до чувство на негодувание. Справянето с проблемите, които възникват бетонира пътя към консенсуса.

3. Прекалено много тайни
Честността обикновено е ключът към добрата връзка, но какво се случва, когато единия от съпрузите крие няколко негови си тайни? Криенето на едно нещо довежда до още едно и докато се усетите, пукнатината в отношенията ви вече е налице. Съпруг или съпруга, които изведнъж започват да стават потайни, сменят пароли към онлайн банк акаунти, на имейл профили или на паролите за достъп до телефон – това са знаци за невярност.

4. Твърде контролираща половинка
П признак за нестабилна връзка е в нея да има един контролиращ всичко партньор. Когато единият от съпрузите контролира притока на пари в едно домакинство, довежда до негодувание и чувство за малоценност от страна на другия партньор. Когато съпругът изкарва повече или всичките пари в семейството и не допуска съпругата си до тях без негово разрешение. Неизбежно жените в този тип отношения се чувстват поробени по негативен начин – сякаш не са способни да вземат решения за собствения им живот.

5. Постоянна липса
Ако имате чувството, че вече почти не виждате партньора ви, и ви се струва, че прекарва все повече и повече време извън вкъщи, това е високо веещ се червен флаг. Ако съпругата ви си купува много дрехи, губи телесна маса, ходи на фитнес и необичайно много се е фокусирала върху външния й вид, докато в същото време има мистериозно липсващи парчета време, шансовете да има вече афера или да се стреми към такава са високи. Същото се отнася, ако мъжът почти всяка седмица има „служебни” ангажименти по никое време.

6. Проблеми с пристрастяването
Дори и да сте невероятно съвместими един с друг, ако е налице зависимост, съществува възможност връзката ви да има проблеми. Някои хора са съзнателно женени за човек, който смятат, че трябва да бъде спасен. А обикновено те не могат да бъдат. Бракът не лекува душевното здраве или проблемите с пристрастяването и доста често пристрастеният има нужда да загуби за даден момент подкрепата на любимия си, за да се принуди да потърси помощ.

7. Поотделно израстване
Нормално е връзката между двама души да е на приливи и отливи, изпълнена с моменти на екстремна близост и някои по-дистанцирани. Двойките, които израстват поотделно, нямат голям шанс за запазване на брака. В даден етап от брака единият от съпрузите поема надясно по пътя на живота, а другият наляво до момента, в който вече и двамата нямат нищо общо помежду си. Това са двойките, които виждате в ресторанта – тези, които стоят един срещу друг и не си казват нищо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X