Напишете дума/думи за търсене

Случай с пациентка – Людмила Лепилина от Русия

„През 2005 г. отидох на лекар за рутинно изследване – редовно следя здравето си. Беше ми поставена диагноза рак на млечната жлеза. Премахнаха ми лявата млечна жлеза и ме изпратиха вкъщи, като казаха, че съм здрава и нямам нужда от друго лечение.

След 5 години, през 2010 г., си напипах бучка над белега от операцията. Направиха ми биопсия и откриха рак. Премахнаха тумора и предписаха лечение, което се състоеше от лъче- и химиотерапия. Направих 20 курса лъчетерапия и 4 курса химиотерапия. След това лечение ми назначиха хормонотерапия.

През 2013 г. настинах много силно, отидох на лекар и започнаха да ме лекуват с антибиотици, но нищо не помагаше, не можех да дишам. На рентгеновата снимка се виждаше течност в белия дроб, в плевралната област. В тази течност намериха ракови клетки. И пак започна продължително лечение...“

Сестрата на пациентката разказва:

“Когато сестра ми се разболя за трети път и получи втори рецидив, спешно излетях за Русия. Бяха ѝ направили ехограф, къде ли не е имало ракови клетки, те бяха навсякъде – и в лимфните възли, и в плевралната област – навсякъде. Плюс един литър течност, която изтеглиха, а тя пак се появи.

Открили ѝ метастази в двата гръбначни прешлена,.. значи вече бе тръгнало към костите. Добре запомнихме тази цифра – 30 новообразувания в черния дроб, за които научихме още в началото. Когато разказвахме за това на някои хора, те ни отговаряха, че варианти няма, всъщност това е „краят“…

На 1 ноември, на другия ден след последния курс от химиотерапия, тя излетя за България. А след 2 дни бяхме тук, при доктор Кънев. И видяхме прекрасни резултати, които нямахме дори след 10 химиотерапии. И най-важното - в черния дроб от 30 новообразувания бяха останали само 10. Възможно е тук да е подействала и химиотерапията, и в резултат да беше постигнат такъв добър ефект.

На този момент черния ѝ дроб е чист, това го потвърждават изследванията – имате тези документи. Лимфните ѝ възли нямат патологично изменение. Забравихме за метастазите и за течността в плевралната област! В изследванията отдавна не се споменава за това. Останала е патология в двата гръбначни прешлена.

Радваме се, че тя може да ходи, да води пълноценен живот, да работи… Тя прави йога, тя прави такива неща, които не могат да направят и здравите хора.

Доктор Кънев беше ѝ предписал още ЕСИАК. И (препарата) Агарикус тя е вземала, редувайки ту Агарикус, ту Херициум. Към днешния ден тя продължава да взема през ден „Имюн модулатор“ по 12 капсули. Страх ни беше да намалим от 9 капсули дневно до 9 капсули през ден, затова преминахме на 12 капсули през ден.”

Видеото на Людмила и сестра й може да видите на: youtube.com/mikoterapia

 

X