Напишете дума/думи за търсене

Принц Хари за първи път се показа с любимата си официално (Снимки)

Принц Хари и приятелката му, актрисата Меган Маркъл, вече могат да се похвалят с първата си съвместна публична поява, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

По-малкият син на британския престолонаследник принц Чарлз и звездата от сериала "Костюмари" и преди са били фотографирани заедно, но направиха своя официален дебют на ден след откриването на Invictus - игри за военослужещи, ранени при изпълнение на задълженията си. Това спортно състезание е създадено именно то любимия на актрисата преди три години.

33-годишният принц и 36-годишната американка се появиха на тенис мач в рамките на Игрите на непобедимите, хванати за ръце.

 Любовта на двойката пламна след срещата им на миналогодишната проява на игрите в Торонто, където в живее актрисата, докато се снима сериала.

Меган Маркъл присъства и на церемонията по откриването на игрите в събота. Тогава обаче влюбените бяха разделени. Актрисата седеше на няколко реда зад своя любим, докато принц Хари се намираше във ВИП ложата заедно с първата дама на САЩ Мелания Тръмп и първата двойка на Канада.

Хванати за ръце, 33-годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл се появиха на тенис проява за инвалиди в Торонто. СНИМКИ: Ройтерс
Хванати за ръце, 33-годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл се появиха на тенис проява за инвалиди в Торонто. СНИМКИ: Ройтерс

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X