Напишете дума/думи за търсене

Z-rock те кани на парти!

Ела да полеем 11-ят рожден ден на рок радиото на България!

Z-Rock те очаква да кацнеш в “Терминал 1” заедно с приятели и фенове на радиото! 14-и октомври, събота, 21 часа, да изживеем рок партито на сезона!

В празничната седмица, преди партито, ви очакват и много ефирни изненади. В „Hijack Show” с Краси Москов ще се състоят пет акустични концерта на живо: понеделник (9-ти октомври) Светльо & the Legends; вторник (10-ти октомври) Der Hunds, presenting Chris Cornell Tribut; срядата е заета от „Ахат”; четвъртък (12-ти октомври) Jin Monic; а петък- Macrophone.

„Голия обяд” с Елена Розберг също ще е различен. Очаквайте началото на празничната седмица, когато Елена, заедно с Георги от WeRock, Васко Катинчаров и Митко Алексиев, ще търси истории по темата: „Рок концертът в очите на рок журналиста”. Във вторник ще гостува Огнян Златев- ръководител на Европейската комисия в София, за да станят явни рок пристрастията на местния шеф на ЕК. В средата на работната седмица д-р Милен Врабевски, композитор, продуцент и председател на Фондация Българска памет, ще коментира в студиото на Z-Rock kакъв е личният ни принос за подобряване на средата за живеене в България?... В четвъртък- AIRFORCE с участието на екс барабаниста на Iron Maiden, Дъг Самсън, а в петък дамите със сигурност ще минат „на твърдо”, защото Асен Блатечки ще разкаже за срещата си със Съли Ърна и мястото на киното и рока в живота му.

Очакваме ви на 11-ят рожден ден на Z-Rock! 14-и октомври, събота, 21 часа, в “Терминал 1”. До полунощ входът е свободен.

X